Sunday, April 1, 2012

#836: SELEPAS BERFIKIR PANJANG, SAYA AKAN HENTIKAN BLOG INI.

Sudah pun memasuki entry ke 836, saya memikirkan sudah tiba masanya untuk saya kembali ke dunia asal dan selepas berfikir masak-masak, saya buat keputusan untuk membuat entry terakhir pada blog ini.

Banyak yang sudah saya nukilkan, banyak yang sudah saya kongsikan, maka saya rasa sudah tiba masanya untuk berundur dan menumpukan hidup saya pada yang hakiki.

Ini adalah entry terakhir dan saya ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang dah tiba di blog ini dan membaca, berkongsi, copy paste dan menyumpah seranah saya hingga kadangkala saya tergigit lidah sebab kena ngumpat dengan anda. Saya maafkan anda, sebagaimana anda maafkan saya kerana menjadikan anda bahan.

Antara faktor mendorong saya menghentikan tulisan saya di sini adalah ekoran keputusan penganjur Media Social Award untuk berikan saya trofi patah. Patah hati saya. Tiap malam saya menangis disebalik bantal yang disangkakan saya berdengkur oleh si isteri hot saya. Tidak, saya tidak berdengkur, saya menangis sebenarnya tu.

Apapun, saya harap anda semua akan membaca seterusnya tulisan terakhir saya di capaian ini.

Terima kasih dan sebelum anda klik, maafkan saya seikhlas-ikhlasnya. Maafkan saya.





18 comments:

PemilikMataCoklat said...

jangan la tutup,huk huk huk. Tahun depan kalau ada lagi anugerah tu saya undi bagi menang lagi..

Cis!! April Fooll

:-P

Sky0ne said...

dah ku agak..hahaha

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Hahahaha.

Nasib baik aku tak tekan link tu.

Letak cursor dan check link sebelum tekan/ Mih mih mih.

^^

Leen said...

Haha, dah agak.. nasib x tekan lg

Che Sue said...

tahik betui..baru nk capai tisu tadi..isk! isk!

Lady Windsor said...

Bluerkkkkkk ...haku dah tahu dah...cis!

norinaomar said...

saja je..nasib baik sempat baca komen hihihi

cik L.A.L.A said...

confirm cik tak akan tekan link tu ;p

azwandengkil said...

Catatan terbaru saya  - Kelebihan Twitter

ibnu marzuki al firdaus said...

petanda nak mati JIKA hazrey BENAR2 guna perkataan saya... LOL

azieazah said...

Pigi rraaaa!

Azlan Strider said...

demmit..terkena jugak..ingtkan pautan ke blog baru..hahaha

Regards,
-Strider-

dfzShoppo said...

vongox punya eprilpul joke...kus semangat...huhu

Charlie's Belle said...

waaa..terpikir gak tadi, takkan lepas dpt trofi la ni dah patah, terus patah hati nak menulis..lawak lah abg hazrey nih..lol

Ly said...

saya baru nak nangis2.... baru nak capai tisu... tiba2 tgk link tu pegi mana...

chis!!!!!

hehehe... keep writing yea!

sue-ab said...

tahniah anda berjaya...

seindah iman said...

he he he saya pun dah terkena..teruskan berblog...

miszme_ieda said...

cheh! baru nak bergenang air mata. cheh! sgt cheh! hampeh! nway, continue berblogging ok =) oh, btw, takziah trofi patah. gam gajah tak cukup gajah. takpela, a.hazrey satu, wife satu. adil. sbb kejayaan seorg lelaki biasanya disokong seorg wanita. pheww.....

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.