Friday, March 16, 2012

#833: PICKING UP MY AWARD TONITE.

Ya, aku berada di ibukota untuk menerima award aku for this blog. Truly, this is not my blog, but our blog. Tul tak? Wah, dah macam slogan wakil rakyat pulak aku ni.

This blog won The Most Vocal Blog for Social Media Awards!

Tapi, where else kita boleh kongsi cerita kita rite? Fortunately, aku tak suka tulis about politik sebab politik cerita yang sama hari hari. Ada yang tak betul, ada yang betul. Sama jek cerita dia.

Apapun, terima kasih pada korang yang always support this blog and yes, Im doing this for free.

For your votes, hanya satu jek aku mampu lakukan pada korang: sembahhhh ratuuuuuu !! Hahahah.

Aku akan melaram malam ni!! Jap, mana mekap aku? Blusher? Wig?

16 comments:

panggil aku SM said...

ok, tahniah...

NurMisnan said...

G dluck to.. jgn lupa pakai imagic.. kasi glowing sikit..

zulfikar hazri said...

Ni Push Up bra kau ni tertinggal ni! kang tak melets plak nok...

babyarisha said...

jgn lupa heels.. hahaha.. congrats bang.. keep up d good work.. yang penting ikhlas supaya semua rakyat tahu perkara yang sebenar.. *dah mcm ucapan politik nih*

ibnu marzuki al firdaus said...

hotel mana, bro? tapau untuk aku... lol!

Lady Windsor said...

Wahh bro ko terima award kah malam ni...haha tahniah! Okeh nanti aku email ko, ada benda aku nak tanya...apa2 hal semoga tahun depan blog longkang ko ni makin melets dan happening.

PemilikMataCoklat said...

tahniahhh, untunglahhh blog 'kita' menang, hehehe

Telor Power said...

Tahniah .....

DrNotts said...

A job well done, Hazrey! Nanti share gambar ok!

.

ibnu marzuki al firdaus said...

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0317&pub=Utusan_Malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_04.htm laa... wa ingatkan muka lu, bai.

klcitizen cikgunormah said...

tahniah :)

ondscene said...

tahniah bro tuan hazrey yg vokal ini. wa...ko tak mo kawan dgn aku lagi ye, dah dtg kl , tak de hajat ke nak bertemu beriang bercanda kat pool hotel tu...! bangga aku kawan menang anugerah. teringin nak tumpang bergambar dgn awards tu!

Anna said...

tahniah ...

Rinah said...

nanti share pic terima award kat sini ;) tahniah!

Mila@Rimbun said...

Tahniah... saya kategorikan blog u ni sbg blog penglipurlara, but ada mesej sebaliknya.

ibnu marzuki al firdaus said...

http://bernama.com/bernama/v6/bm/newsbusiness.php?id=654491

BLOG JE VOKAL!

VIDEO?

TRY LAH... UNIK KE TAK. LOL

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.