Friday, February 3, 2012

#815: WEEKEND ENTRY - SOCIAL MEDIA AWARDS 2012





Alhamdulillah, as at 2:33am, 3rd Feb 2012, this blog is very much leading the Most Vocal Blog category for Social Media Awards 2012.

Terima kasihlah bebanyak pada semua yang dah undi. Dan ya, undi anda mampu mengubah senario berikut:

1. Sambutan harilahir anak-anak kita akan diteruskan di mekdonel.
2. Saya tak akan pergi ke depan rumah anda jam 2 pagi dan menyanyi lagu Akademi Fantasia kuat-kuat.



Terima kasih kerana berani mengundi this unpopular, unknown and longkang blog for this category. 

Apapun, sekali lagi, jika hazrey.com menerajui kategori ini sekalipun,ia tak bermakna tiada blog lain yang berani menghamparkan hujah hujah berkaitan dengan hidup kita.

Tulisan aku cuma secebis kecil dari jutaan blog lain yang mampu mengetengahkan perkara pokok yang kadangkala terlalu kerap berlaku sehingga kita tak sedar lantas lali dengannya.

Pada anda yang sudah mengundi, terima kasih kerana sudah menunaikan tanggungjawab anda sebagai pengundi. Ayat mengalah bakal wakil rakyat.

Pada yang belum mengundi, awas, saya akan berdiri di depan rumah anda dan menyanyi lagu Akademi Fantasia dengan nada yang sumbang, bermain gitar dan berbaju tidur. Eh itu lagu Cinta Muka Buku. Salahlah. Hahaha.

Dan, tentunya, terima kasih kepada kujie.com yang berani menominasikan blog ini untuk kategori ini.

Ada beberapa blogger turut menulis bagi menyatakan sokongan untuk blog ini, aku ucapkan terima kasih, dan anda boleh membaca di link berikut:


Aku tergelak membaca semua entry tu semua, sebab selama aku menulis di blog ini, tak pernah pulak aku terpikir sebagaimana ditulis sahabat sahabat aku ni. Apapun, terima kasih berbanyak banyak!

Malah, aku masih tertanya-tanya kenapa dinominasikan dan memperolehi undi dari anda semua kerana sampai sekarang aku masih cakap pada diri aku: biar betul diaorang ni semua, korang kena santau ke?

Hakikatnya, kalau aku tak layak, takyah undi. Jangan undi tanpa membaca blog ini. Itu kira berdosa jugak tu. Anda perlu mengetahui kenapa anda mengundi dan memilih hazrey.com.

Tinggal 3 hari sahaja lagi untuk anda yang belum mengundi. Banyak kategori dipertandingkan dan aku rasa ada blog yang berhak menerima undian anda pada setiap kategori itu dan masih memerlukan sokongan anda.

Terima kasih dan teruskan mengundi untuk mereka (read: dan aku)!

Pada korang yang dah undi, aku nak tahu jugak kenapa anda mengundi blog ini. Gunakan ruang komen di bawah:


9 comments:

Lady Windsor said...

Sempat lagi aku usha kuncu2 blogger vote blog longkang ni..hiks!

deasa said...

kenapa undi?
sebab tak larat baca kat TL twitter asik suruh undi
haha

Cik Liza said...

Saya undi hazrey.com kerana:

Terpedaya pd pihak penganjur ckp sape undi dapat adiah.. Rupenyer?? Tak pelah dpt ayam mekdonel pon okey lah..

Abang Zul said...

Sebab aku undi ko ?

Kan semalam aku dapat selai kain pelikat Chap Gajah Duduk.

Eh? Bukan ko yang hantar ke?

Ok Serius. Pasal aku nak ko MENANG!
Then lepas ko menang nanti, boleh la aku kembang idung pasal aku ada kawan yang dapat title BEST.

p/s ; ko belanja aku makan kat mekdonel bila aku turun JB nanti, yeh?

PemilikMataCoklat said...

Sebab best, memag layak menang untuk most vocal pun kut sebab lontaran tulisan yg tajam dan berani:-)

Blog ni dah macam candu tuk saya tetiap hari mesti bukak..

Chenal said...

bersaing dgn Mr. Mazidul la kalo cam tu..

RastaMat said...

sebab aku taknak dengar kau nyanyi lagu akedemi pantasia depan umah aku..

hahhaha...

Che Sue said...

"undian anda adalah rahsia"

Cik D said...

undian anda menentukan masa depan negara.... eh..hehe

Sbb sy suke. Bukan vote sbb nk mekdi, bukan gentar bro nyanyi depan uma, lg best ade.. tp sebab seronok ade org yg lantang memperjuangkan nasib dan hak semua org.

anak jati Perak, bangga sama anda =)

woo..x bodek..haha

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.