Monday, December 5, 2011

#776: BIRTHDAY GIFT.

Contrary to popular belief, aku bukanlah gay mahupun pondan yang mendambakan pelukan jantan.

Dan sesekali bila aku tengok result web search, ramai yang datang sini cari bahan bahan bertentangan dengan natijah manusia. 

Tapi itu tak sepelik kenapa blog aku digam sebagai blog porno. Hahhaa. Setan. Ni mesti sebab letak gambar Zarina Anjoulie dulu ada gambar pisang. Lols !

Ok, tak lama lagi, ada birthday celebration yang aku perlu organise. Tak, aku takkan buat twtupbirthday.

This birthday is important too.





On the 11th of December, it will be wifey's birthday!

Aku cadang, buat tarian tiang untuk dia tapi rumah kami tiang yang ada cuma kat porch. Haruslah apek dan nyonya sebelah rumah keluar tengok aku dan wajib satu statement terpacul dari mulut diaorang:
"Harlow adik, lu sulah gila kah? Nanti wa punya anjing lagi ada bunyi malam malam kasi nampak lu."

Ok, no tarian tiang for her. Lucky me. Takut perut aku sangkut kat tiang. Haru nanti masuk sok kabor "Bomba selamatkan budak eh salah, lelaki, selepas perut sangkut di tiang."

Aku rasa korang mesti gatal tangan nak suggest kan apa hadiah nak bagi pada wifey aku yang sangat gorgeous ni. Ya, dia sangat gorgeous. Nasib dia ngurat aku dulu, eh salah, aku ngurat dia dulu.

Tapi kan, orang pompuan mesti nak suggest handbag kan atau kasut atau barang kemas kan. Korang boleh tak suggest lain seperti aku bagi adik kat dia sorang. Eh. Tak tak. I memain jek tu.

Ok, sila suggest. Tapi ingat tau, signature kat duit Ringgit tu bukan sign saya tau.

Err, bagi kad jek tak boleh ke?Aku bagi yang ada lagu lagu tu. Best apa.




18 comments:

DeLancrettLurpak said...

alah, ko balut je diri ko dgn plastic hamper, jadikla.. zaman2 recession mcm gini, hamper letak isi ntah hapa hapa pun org cekup aje...kihkihkih

Sue-Rya AQ said...

beli la tiket penginapan or something yg valuable kt groupon, mydeal, dealmate, milkadeal dll..kt c2 bnyk pilihan yg murah2 tp berbaloi..saya slalu shopping kt c2 utk wat surprise for my hubby..

psssttt..my wedding anniversary is the next day of ur wifey's besday..hehehe..12.12.11..

Chenal said...

carikan adik untuk dia?? idea baik tu..bro!

tunteja said...

masakkan je utk wifey.. mesti suke bukan senang nak rase air tangan suami ni tau.jimat tau. tu pon klu yakin masakan tu boleh ditelan la.. hahaha

Nu-are said...

candle light dinner sudey bro hehehhehe..

Zakiah Ponrahono said...

u main gitar dan nyanyi lagu everyday i love u boyzone tu. bagi kak nizah jambangan bunga ros merah 23kuntum. dalam tu u bagi kak nizah tiket bercuti ke Itali. sure dia sayang u sampai akhirat punya. hehehe

El said...

kau bagi hadiah dahan pokok...

pastu kau pandai-pandailah exlain maksud tersirat disebalik dahan pokok tu yang berkaitan dengan cinta, biar bunyi romantik...jimat pun jimat. haha

kadang2 aku rasa aku ni bijak jugak.

Lady Windsor said...

Bro ko wish dia buffday, then ko cium dia ketat2 sekejap...mesti dia x akan lupa sampai bila2..

uDean said...

buat birthday party.. ko dok dlm kotak tu.. pkai kostum errr kostum justin bieber.. nnt bini kau bukak, mesti dia tanjat pnyeee~

landaklaut said...

Bawak dia shopping kat Johor Premium Outlets pun boleh jugak. Hehehe.

azieazah said...

Cuti satu hari. Off hp. Spend time dgn dia jer. Jalan-jalan. Makan-makan. Tidor tidor. Gelak-gelak. Kejar-kejar. Pukul-pukul. Masak-masak. Suap-suap.

Gee said...

aku cadangkan ko buat special treatment untuk dpt baby (jangan offended ek). kalau menjadik, then Hazrey Junior la bday gift yg paling special.

Hazrey said...

gee, saya dah contact Dr Rozmey dah. Nanti dia datang rumah. Dia masuk hutan dulu cari akar tongkat ali. dia bawak sekali penapis air dia.

Gee said...

Reply yg sungguh sarcastic. Ko terlambat buat appointment, mamat tu dh kena suspended he..he... Aku tunggu la kot2 wartawan Harian Metro nk cover cerita panaz meletop ni, but to no avail. By the way, take my above suggestion seriously. Aku tak sabar nk tunggu posting kau kat blog ni pasal hazrey Junior. Good Luck.

Hazrey said...

laa apa sarcastic lak. dah Allah tentukan macam tu, maka itulah jawapannya. hahaha

Izuan Kunang-Kunang said...

Meh le berguru tarian ular senduk dengan aku, boleh kau buat show depan bini kau. Selain seksi, tarian ini juga mampu mengekalkan bentuk badan supaya kekal montok jika diamalkan secara religiously!! Hahahaha. Kirim salam kat bini hang!

PemilikMataCoklat said...

main gitar or piano n nyanyi lagu sedetik lebih, mesti bini hang nangis lah, hehehehe

*errr tu pun kalau suara ko best lah kan, kahhhhhhhh

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Kan dah buka kawasan yang ada macam2 butik dan kedai tu kan?

Kih kih kuh

takpun cipta lagu & nyanyi utk dia. kamu kan Ajai. eh.

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.