Sunday, September 4, 2011

#737: Kenapa Aku Tak Pernah Suka Politicians Mahupun Pencacai Mereka.

Before I start, let us sedekahkan Alfatihah to the demise of our dear friend, Noramfaizul Mohd Nor who met with his death while serving his employer in Somalia, last Friday. Alfatihah.

During the time of grieve, of course we the media people shares our great sorrow in whatever medium that we have.

Earlier today, I pasted, yes I pasted with credit at the bottom of the posting of an article from Malaysiakini. You can read it here.

I couldn't agree more with the writer. Was it a publicity stunt? Isn't that a question?

Somehow, awhile after, a blogger read it and tweeted it.

obefiend
Genuine of Publicity Stunt? - A fellow JOURNO weights in his opinion on AZEEZ Somalia mission -- http://t.co/gVUSgMN via @Hazrey
9/4/11 2:13 PM


I tweeted back, saying it was not my piece, it was taken from Malaysiakini, and Obefiend made a correction to it. Of course, I do not want to take credit for a good piece that had been written by someone else.

obefiend
#RALAT -- RT @Hazrey: @obefiend tq bro. But that was not my piece. Credit goes back to the author - anonymous.
9/4/11 2:33 PM

Not so long, a tweet came about to response to this. I believed this fella does not read the whole content and see the bottom of the entry that clearly says: From Malaysiakini here (with link attached).


BNfacebook
@obefiend @hazrey journalist and blogger different, maybe u dont know that #pakatanXsukaBernama
9/4/11 2:50 PM

Many people can simply come and disguise as BNfacebook. But hold on to your breath, from the way they replied, no doubts they are from BN. Must be the admin, I believe.

Memang senang nak menyamar ni. Tetapi dari cara reply yang diperolehi selepas itu, caranya memang agak bengang dengan tulisan itu.

In fact, check on the profile, I found this:



Apapun, aku menjawab: I am a journo in real life, do you have any problem with that dacing?

This is how this admin replied:

He simply replied: Let's dance. Aku pun pelik. Bila pulak aku ajak dansing? Hahaha. Ni mesti kaki clubbing ni. Tulah, salah pilih orang.

Untuk membaca tweet, baca dari bawah ke atas. 

Aku simply ignore jek, sebab aku tahu whoever the admin is, must be extra dungu or an idiot yang tak lulus SPM tapi sebab pernah kerja cyber cafe dan pandai ngampu sikit, dapat kerja jaga FB BN.

Nampak tak, tetiba tak relevan, suruh aku back up statement. Statement apa? PHD apa? Aku rasa apa yang dimaksudkan PHD itu something got to do with hasad dengki? Hahaha. Yes, my dear readers, that is the earlier tweeters that this fella sent me. Nampak tak kebudakan dia. Well, since I am free today, aku pun nak tengok jugak sejauh mana kedunguan dia.

Haha. Aku tak tahu apa yang this fella nak dari aku. Mesti kurang perhatian masa kecik kecik dulu. He must have thought that aku ni some pembangkang keyboard warrior kot. Hahahaha. Truly, this fella is a loser. 

That tweet of mine, aku tanya, kau ni sebenarnya marah ke orang dok bantai Azeez yang bawak orang pergi Somalia tu? They have the rights to say anything. Democracy kan. Salah ke? 

If this is REALLY the official BN tweet, does it means that we no longer have the freedom to share our thoughts? Then, BN should start promoting BN Didahulukan, Rakyat Dikemudiankan.

Apparently, this dungu that handles BN tweet account throughout the conversation has been irrelevant to all my questions. Instead of answering my simple question, he went around and around and around macam orang gila. Pity, BN hires people like this. No wonder, BN will never win over the social media.

Apapun, aku berusaha untuk tanya, sebutir sebutir untuk pastikan dia faham soalan aku dan sedikit nasihat bila dia cakap yang bantai tu phd, dengki sampai keterlaluan. Dah lama aku tak dengar perkataan keterlaluan. Hahaha. Tapi I bet with this IMac of mine to write this entry, this fella mesti kampung abis sebab dah lama aku tak dengar perkataan PHD ni. Hahahah. Orang tua jek pakai.


Tengok tu adik adik sekelian, berhemah tak abang? Dan ya, itu gaya seorang mat rempit yang berangan nak naik skuter walaupun lesen motor tak ada. 

Itu nasihat aku pada this BNfacebook.


What? Suruh aku buangkan? Since when aku bawah arahan BN kat blog aku ni?

The best part of this episode is bila budak immature ni jawab:







Seronok sungguh kan. You can read the whole conversation by following me (not compulsary) or just click @Hazrey and see the chronology. Dan sila tutup mulut bila ketawa.

Hebat sangat ke BN sampai semut mati pun kerana BN. Hebat tak? Is this the kind of coalition that we want to support next general election? Or should we blame the guy who appointed this fella to administer the account?

I took the liberty to sms Dato Ahmad Maslan, Ketua Penerangan Umno Malaysia earlier. Yes, I know him personally. 

This is what he replied:


Aku pun pergilah check, memang betul, the official BN facebook is Friends Of BN, and NOT this BNfacebook. Dan as Dato Abu Khamis says, they never registered any tweeter account. Pelik tak? 


The above screen cap is the said official fanpage for BN.

Jadik, siapa BNfacebook ni?

Let us check based on this dungu's profile. Let me paste again the profile.


Let us go to that hyperlink, shall we. Here goes.


And here is the profile for this page:


You decide. And again, I'm not even an Umno member or any of the crap pembangkang member. Period. But, this dungu thought I am. Maknanya, sesiapa yang komen pasal BN or Umno will be considered as pembangkang? Cool kan. This is even worst than Mat Sabu statement.

Think.













7 comments:

Zulfikar Hazri said...

ini namanya, budak baru nak up... suka berdebat semangat lebih.. hahahaha

melalut2 jawapan dia.. haha

azieazah said...

Hahahahahahaha!

Cerita ini menambahkan lagi senarai sebab “kenapa arwah Ayah aku tak suka kami masuk politik”!

Nazurah Aishah said...

huk aloh... asal kena tegur terus tuduh orang pro pembangkang. apasal takmo amik cermin, tengok muka kat cermin...ensem ke tak ensem. Kalo ensem, bersyukur pada Allah dan tak ensem pun kena bersyukur juga.

Kalau orang kata kita salah, patut kaji la. Baiki mana yang x betul.

Tak pi skolah ke apa deme ni?

una berry said...

orang nak main fb n twitter, dia pun nak main gak

bodoh

Charlie's Belle said...

tak boleh lah nak gelak dan tutup mulut..sangat kelakar ok..itu lah i tak faham...knp bile kite bersuara kate kite parti pembangkang...susah lah kalau semua nak kaitkan dgn politic je..ape2 pun my condolence to you for losing a close friend..and sangat2 kecewa knowing that arwah noramfaizul and the rest of the humanitarian mission team was not wearing any vest for protection. tapi nak kate ape.

Affuan said...

Saya menyampah dengan Najib jadi adakah saya pro-pembangkang?

Insane Inkling said...

kelas kau maria! on this finding
Obviously the person behind the BN tweet is very dungu.

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.