Monday, June 13, 2011

ENTRY #682: MESTI TAK ADA.

Ya, tak ada. Tak ada update. Malas nak menulis. Sebenarnya sibuk.

Datang lagi lain kali ya.

Lagipun, asyik baca blog jek, bila korang nak kerja. Kannnnn

Sekian.

6 comments:

NenekPenne said...

baca blog lah kerja i..heh..tu pun tak tahu ker? :P

Ateeka Amer said...

hehe saw u on Melodi yesterday, and I was like, ehh dia ni dah jadi wartawan Melodi ke? muahaha.

kakakdegil said...

Bz interview artis ke?
Hihi..

Saykoji89 said...

have you ever heard of multitasking?

Anna said...

baca blog salah satu keje gak ape?..ari tu bkan men intervw abg jem masa dia nikah kat melodi yek..pasni u nak kejar artis mana la pulak tuh??...

azieazah said...

Yelah.. yelahh..

Aku nak pi buat keja la niii..

Tunggu aku nak ikat rambut jap.

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.