Sunday, May 15, 2011

ENTRY #669: ipad2

Ya, aku dengan bongkak dan riaknya, mengupdate this entry using my
brand new ipad2 with wifi and 3g.

With 32GB internal memory, ia mampu menyebabkan isteri anda puas pada
malam jumaat kerana boleh download memacam resipi dan senang untuk
dibawa ke dapur untuk buat reference menu baru!

Itu, sedari dan sedara yang saya hormati sekelian, membuatkan hidup
kami bahagia dan buktinya adalah perut yang semakin membuncit.

Ya, percayalah, lelaki yang perut buncit itu semua disebabkan
penggunaan ipad2 yang menambah seloka hidup kerana boleh download
angry bird, talking tom dan banyak lagi. Gila ahhhhhh. Talking tom
adalah terbaik sebab ia adalah seekor kucing yang degil dan kuat
melawan kerana ia suka ulang apa kita cakap pada dia. Dan tom tahu
suara lelaki atau wanita sebab kalau suara aku, yang kuar pun bunyi
garau. Ilang kewanitaan ai tau. Ehh?

Kekadang bila bini tak perasan, aku akan bisik guna suara halus, hehe
comel jek suara aku kuar. Tapi biasanya aku kantul, sebab lupa nak
kurangkan volume. Ungka kan. Takpelah aku redha.

Apapun, belilah ipad2 kerana ia mampu meransang kehidupan anda.

Ada satu application yang sangat baik sesuai dengan kerja aku ialah
i-prompter live yang digunakan pembaca berita untuk membaca skrip dan
tempohari bia digunakan dalam satu projek video korporat, client yang
tengok penggunaannya di bawah kamera kami, tercengang dan berbisik
bisik sesama sendiri mengakibatkan hidung kami sakit teruk, sebab dok
kembang kuncup. Cedera tau. Nanti takde orang cakap idung kami comel.
Sedih tau.

6 comments:

Anna said...

wah..best gitu. Dalam jamban pun bole layan sambil blogging gitu... :)

FTN said...

waaah lepas ni kalau dalam 999 boleh nampak hazrey pegang ipad2 sambil interbiu pakcik yang jual dvd merong mahawangsa ciplak..wiiiiiiiiii

zeqzeq said...

Jumaat ke Ahad

ayunda maajis said...

yer ipad juga boleh jd senjata kepada wanita yg kurang upaya ni..nmpk jer penjenayah cuba hempuk kepala dia ngn ipad..confirm penin punyer..haha

Hazrey said...

ayunda: wah, kalau itu macam, orang yang guna ipad ku akan ku hempuk. mahal nok nak beli, banyak pelamin ai kena pasang tau nak ngumpul duit. sedih tau

Hazrey said...

anna: mestilaaaaa baru feeling. tengok gambar miera lyana. lagi feeling. ikhlasssss turun

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.