Sunday, May 16, 2010

MORAL OF THE STORY? JANGAN ADA AWEK NAIK PUBLIC TRANSPORT.

Aku rasa ramai yang dah tengok vidz ni. There are two ways looking at it. Jangan terus gelak jek ok (walaupun aku tau korang seronok nak gelak)/.



I managed to capture some of her screaming and panting:

uuuu.. aku nak jumpa kau. siapa tu perempuan


siapa tu perempuan..


siapa tu perempuan.


siapa tu perempuan


aku tak pernah belakangkan kau, pukiwak..


aku jumpa kau sekarang, kau kat mana, aku turun.. kau kat mana.. kau kat mana aku nak jumpa kau.. kau kat manaaaaa.. aku tak pernah ugut kau.. aku nak jumpa kau.. kau kat mana.. aku nak jumpa kau.. 


kenapa buat aku macam gini.. perempuan tu siapa.. siapa perempuan tu..


aku nak tahu siapa perempuan tu lah.. siapa perempuan tu pukimak.. siapa perempuan tu sial..

In between, aku dengar dia menjerit about being with him for two years. Woh, hold that breath.

And of course, everyone can hear that she is fucking pissed being betrayed by the fella on the other side of the phone.

Sementara kawan dia dok pujuk dia, aku salute kawan dia tu, sebab she did not ditched her for her screaming. True friend.

Tak pasal pasal kantul. Yang lelaki tu mesti kecut kena jerit. Hahahaha... Face the music lah.

But the true question here is, apa yang boyfriend dia jawab bila perempuan ni tanya siapa perempuan tu? Well, we do not know what made her so pissed tapi pastinya ada bukti bukti yang amat mencucuk mata dan hati. lols, kantul sungguh.

A. Itu kawan ai jek.
B. Ai takde apa apa dengan dia.
C.

Yang last tu memang takde apa apa sebab dia diam jek tak tahu nak goreng apa.

Yelah, kita paham kalau dah mengamuk, memang LRT pun boleh terbalik, tapi have a bit of control especially in public sebab sekarang dah ada youtube and blog. Bahaya nok.

32 comments:

mizzyN said...

dia mengamuk sakan pun bukan pakwe dia ade situ. haha, buat malu diri sendiri aje ade. dan lepas tu jadi hiburan kepada mereka yang ada kamerafon pulak.

kraznaya said...

Aku suka baca blog nih sebab mesti ada hiburan yang klaka punya..

aih!!'hang' ker ayat yang sama berulang kali. Penumpang lain nampak macam kyusuk jer dengar drama melayu tuh..

Tapi betu lar jaga lar adab..buat malu jer..sian that girl..

zeqzeq said...

orang marah ada sebut nama tak..

hhee sebut nama BF dia..nama penuh IC kalau berani kerja mana...

Obefiend Weiland said...

siapa bilang gadis melayu tak drama queen

tak tarek muka tiada zip mulut!!

HEHEHEH

my kind of woman. aku suka sial pompuan ganas camni. tau asal? pasal biasanua kalau agresif camni atas katil lagi la panasssss

serioussss

tak caya tanya hazrey

F A R Y N said...

ala...aksi2 mcm ni sudah biasa nampak :)

Myth said...

haha~~ video ni...mmg make me smile
Obefiend got the point. But, kalau time datang bulan jaga2 la..and doakan aku berjaya. hahah~~

From The News said...

gila horny perempuan tu..
kena couple dengan incredible hulk

The Conversationalist said...

sangat memalukan awek2 melayu yang lain...nampak sangat desperate and macam dah takder lelaki lain...apalah, if a guy cheat on you then the best way would be for you to cheat on him back...simple life lesson pun tak reti tapi ada hati nak bercouple..haish

.mek.mizah. said...

hahahaha kussss semangat. wat habih prepaid je jerit-jerit sape pompuan tu sape pompuan tu.. HAHAHA

Nad said...

Haha! Dah lama video ni. Di negara saya ini. Haih. Memalukan. But funny hor? Maybe dah too emotional, then like tak fikir apape. But yg kelakar tu is her friend lah. Still boleh stay. Kalau me, dah tata bai-bai.

Sekarang tengah hot pasal budak bapok 15 tahun abuse tampar2 classmate dia budak prempuan dalam lift and its all recorded. Kompang satu malaya. Haih. Dunia dunia.

NenekPenne said...

we can say anything that we want sebab kita bukan dalam situasi perempuan tu..

i bukan nak sokong sesiapa tapi kalau ur bf or ur hubby or ur fiancee buat mcm tu kat u, sure u taulah...sekarang semua kata mcm tak ada lelaki lain lah.. bukan masalah tak ada lelaki lain tapi once kalau hati dah sayang, it seems that no lelaki lain lagi wujud..

kalau menda tu tak terjadi kat batang hidung sendiri, memang sedap mengata. tapi kalau jadi kat batang hidung sendiri...apa mau kata? fikir sendiri lorrrrr.....

but dont hate me because of my opinion...

Hazrey said...

nenekpenne: lols ! how can i hate you with love so strong? Kau kat manaaaaaaaaaaa???? Kat manaaaaa????

dude said...

kesian kat perempuan.
cari je lah lelaki lain.
tak payahlah nak sayang sehidup semati sangat.

echah_syed said...

eh..ingat ko buat drama utk 999 hehehe ;p

simpati jugak dgn pompuan tu nasib dia tak terjun LRT. kalau tidak dah tentu pemes seantero surat khabar.

mungkin dia dah terlanjur kot mmg sayang giler kat jantan tu sbb dah serah jiwa dan raga...hiks ;p

apapun sayang biarlah berpada sbb TUHAN kasi akal utk berfikir.betul tak?

Desert Rose said...

Owh dah 2 kali tgk vid ni hr ni...

Tah la ye, kalau laki ai gamaknya, aku bakar satu gerabak tu terus ha, pastu plead la insanity ka terdengar bisikan2 ke

Zaleha Khairene said...

kesian pun ada...lagi la mamat tu lari 100 meter tak nak jumpa...but then again, there ARE men yang bila kena jerkah macam ni diorang takut and behave right after heheh! entahlah...

ajie said...

berlakon jer ni..tak caya laaah...

Leen said...

huhu, giler membara hati pompuan ni, tinggal x kuar api je

ibnu marzuki al firdaus said...

wak ada puki? gara2 dah terbagi dara, kasihan... betina moden kini mana ada rasa malu dasar gampang & anyway tq bahyah & d geng bcoz berjaya sesatkan!

NenekPenne said...

@hazrey: i kat sini..kat siniiiiiiii.... ha ha ha..

@desert rose: i love ur komen.. ha ha ha... plead insanity pun bagus jugak...

hellioz said...

know what?
thats brilliantly stupid....
does she have a brain at all?

zahra said...

lawak betul. lawak dalam pantang ehehehehehe....aku gelaks seb baik tak terbukak jahitan c-sect aku muhahahahahahahahhahaahha

Anonymous said...

hebat betul orang melayu sekarang.

dalam tempat private pun bule jerit2 mencarut...

betul kata nenekpenne kita tak berada pada situasi dia, tapi dia tak rasa ragu2 untuk berlaku gila di kahlayak ramai menunjukkan betapa sudah urbannya melayu harini hingga "malu" tu sudah ditolak jauh2..

Anonymous said...

dude ni minah singapore la.. dia dah tukar agama.. kena tipu dengan mubaligh

ayunda maajis said...

kikik..dasat gak minah ni.gud entertainment untuk mlm aku yg sebu ni.

MissK said...

male impotency at its best Hazrey nak paparkan a woman's emotional breakdown 2 glorify his blog - what if shes your sis? tak mengejutkan if shes actually screaming at u on d phone. u r perfect for castration oh wait u dont even have balls hiding behind vomit bag over your faggot face..belajar abis la dulu. Thats why local broadcasting quality is tadika level with school dropout like hazrey in it wakakakaka

Nas said...

very classy-NOT.
she could at least reserve some dignity. in public? come on.

Nad said...

pening jap tengok vid nie, xde rase nak gelak, xde rase nak serius, cume pening2 lalat jap.

LORD ZARA 札拉 said...

mak aii~

Hafiz Beckham said...

some time... its happen.. sekali tgk vid nih wa rasa cam cuak gak.. sked nnt wa yg jadi lelaki dlm phone tuh.. ha-ha

bungacahaya said...

Gile la weh...lagi baekkk dari gmbar gadis melayu romen dlm tren!

ibnu marzuki al firdaus said...

t
Hanya sebut nama Irwan


2010/05/23
E-mel Artikel Cetak Artikel Tanda Artikel Besarkan Saiz Teks Kecilkan Saiz Teks Komen Artikel

KUALA TERENGGANU: Seorang remaja perempuan berusia 17 tahun berjaya diselamatkan ketika cuba membunuh diri dengan terjun dari tingkat tiga sebuah bangunan di Jalan Banggol, di sini, kira-kira jam 11.30 malam kelmarin.

Ketua Operasi Bomba dan Penyelamat Daerah Kuala Terengganu, Mohammad Abu Bakar, berkata pihaknya mengambil masa 15 minit untuk memujuk wanita itu sebelum pasukan penyelamat berjaya menyentap tangan mangsa.


Anggota yang menyelamat mangsa, Saadong Awang, berkata ketika tiba di lokasi kejadian, dia melihat gadis berkenaan berdiri di atas atap zink yang menempatkan bilik sewanya sambil menangis.


“Ketika dihampiri dia mengacah untuk terjun, namun beberapa anggota lain cuba memujuknya sebelum saya melihat dia terleka ketika mangsa berpaling ke arah lain.


“Ketika itu saya menyentap tangannya dan menariknya ke tempat selamat sebelum beberapa penduduk di situ datang membantu membawa mangsa turun,” katanya.

Metro Ahad difahamkan, remaja berkenaan berasal dari Kampung Sungai Ikan, dekat sini, dan baru sehari bekerja sebagai promoter di sebuah pasar raya di bandar raya ini.


Dia dipercayai mempunyai masalah dengan teman lelakinya kerana sepanjang di tingkat atas bangunan berkenaan, mangsa yang dilihat dalam keadaan keliru hanya menangis sambil beberapa kali menyebut nama Irwan atau Iwan berkali-kali. Sebaik dibawa turun, mangsa kemudian dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah Kuala Terengganu untuk siasatan lanjut sebelum dirujuk ke Hospital Sultanah Nur Zahiran (HSNZ) untuk rawatan susulan.

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.