Saturday, March 20, 2010

GRO WARGA FILIPINA DICEKUP JABATAN IMIGRESEN.


Dua belas GRO warga Filipina berusia antara 22 dan 29 tahun, dicekup Jabatan Imigresen Johor malam semalam.

Operasi bermula jam 9.30 malam disertai 10 pegawai penguatkuasa jabatan itu.

Pemilik premis ini bagai mencabar undang-undang kerana dianggap berani menggajikan wanita terbabit biarpun mengetahui ia satu kesalahan mengikut Peraturan Imigresen.

Semua yang ditahan didapati melanggar syarat pas lawatan sosial.

Comel tak? Aku tengok, langsung tak. Tapi bila dah gelap, dah mabuk, semua jadik cantik. Hahaha

Lokasi serbuan terletak di Taman Nusa Bestari Dua, Johor Bahru dan agak tersorok dari jalan utama. Pun begitu, sepandai pandai tupai melompat, meriba dan bergoyang..

16 comments:

Obefiend Weiland said...

ku sangkakan cantik macam Nadga Hutagalung

paling cikai pun macam Arianny Celeste

ini macam gadis belakang mati je. gamabr first tu kalai ko kata pondan pun aku percaya. tiada nilai feminin langsung

hahahaha

LORD ZARA 札拉 said...

kenapa yang pakai baju maroon tu biasa nampak ya?

Leen said...

Aku tengok tak ada nafsu pun.. haha.. giler tak menarik *tiada langsung unsur dengki ke apa2 di sini*

ninoZ said...

leen kalau ada nafsu tgk dorang..saya heran!
hehehehehe

ibnu marzuki al firdaus said...

tiada pulak bekas aku...

Othman Juliana said...

ya leen~ klu tgk ada nafsu, aku pun pelik, huhu (-_-')

Meowwwww said...

Meowwwww

zeqzeq said...

nak tahan ker nak lepas? lepas ini ke mana agaknya mereka? kalau bayar denda boleh lepas kan?

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

alamak... dowang bogel ke tu?
Tapi takpe... bogel pun takkan mampu membuat hazrey terpikat. :P
Dowang ni pun satu... kot iya pun nak import... import la yg ala2 muka cam Lisa Surihani ye tak?

azieazah said...

Kesian... dah itu jer keja yg depa pandai buat... kan?

zan said...

Out of topic..
Obefiend kalau tulis komen memang bersepah ejaan. Baik sokernet maupun blog ni..hahaha

shahpaskal said...

alaaa hazrey cover line lah tu, behind the scene tidak tahu apa yang dia lakukan hhehehe

zeqzeq said...

macam mana nak bagi terus lalang itu tak tumbuh lagi, sekali tebas naik semula..bakar naik, bakar naik,

Desert Rose said...

Pasni toloooonggg la suh kawan ko ajak immigresen rush The Beach kat sebelah HRC KL nun , ayam bersepah kat situ, kalau kita pass by pun terang-terang nampak depa dok soliciting mak salleh mabuk...takkan pihak berkuasa tak nampak. Aku nampak muka mcm ayam2 kat atas tu lah ....

zan said...

Beach Club, Thai Club dan kelab2 yang terletak di sepanjang Jalan P.Ramlee memang bukan rahsia lagi menjadi penempatan ayam-ayam pinoy ni (bapuk pun ada).

Lorong Haji Taib Lima tu lagi la. Pernah nampak kat situ jalan depan RELA & Polis buat roadblock, simpang dalam tu ada mamat tengah layan jarum kat peha dia...sungguh ironi kan?

Tu belum kira Jalan Alor belakang jalan bukit bintang tu..

Eh, camne aku tau pulak sarang2 ni kan? hahahaha

Amer Ezrie said...

bro,
muka diorang ni tak nampak panic langsung...dah ada yg sedia 'bail-out' ke everytime kena cekup ni?

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.