Wednesday, January 27, 2010

TAK KUAT ISAP DAH.

Of late, entries that I posted here berbunyi sungguh dramatik dan Jehan Miskin, ok aku tak suka Jehan Miskin. Mungkin dia mengingatkan aku pada tv series 'V' dulu. Korang kecik lagik, mana tau. Dah jangan nangis, pergi ikat rambut.

Ramai yang dambakan ke-funny-an walaupun aku tak mampu berbuat demikian. Today, aku akan bersama wartawan baru untuk ditrain. Finally. Yes, it is a female. And nope, she is not my sugar baby altho, I wished she is. Ok tak, aku tipu. Tak pernah ada harapan macam tu. Sikit pun tak boleh ker? Salah ke?

Apapun, aku post kan satu gambar best untuk korang tengok, sekadar renungan sahaja, dan tak perlu berbuat apa apa kerana ia mengenai satu realiti bahawasanya, ia dah tak cukup kuat isap. Kesian kan.

Got this from my former schoolmate - Nash di pesbuk.


Fikirkan.

15 comments:

Mazidul Akmal Sidik said...

Perrrrrrgh! Berdebar sungguh sewaktu pertama kali membaca tajuk tempelan ini.

Terfikir di awalnya ...

Yeah! I know that you are getting older ...

But at last I have found out the true story.

Zeelicious MeowMeow said...

Kalau tak silap Zee first Scary Movie ada tunjuk adik heroin yang OKU dari segi pemikiran dia suka sangat guna vacuum untuk 'menghisap'..
Power lebih agaknya, bleh min and max kan power 'menghisap'..
Ok, ini separa lucah..hoho...

aishah_conteng_je said...

apakah?komen di atas saya ni??

err..pandai berniaga, cuma kurang pandai berbahasa..
haha

Zeelicious MeowMeow said...

:D
Sape ingat lagi Scary Movie 1 mesti faham apa yang Zee cakapkan... :P
Patutnya tak kuat lagi menghisap...habuk.... :D
Lebih btol kuasa menyedut habuk tidak kaut lagi...

Kalau dari segi berbahasa biasa la kadang2 kalau orang direct translation kan sesuatu, memang ribut.. :D

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Semalam dah baca di bloG Amazingnara

echah_syed said...

ha ha ha :D

mmg gelak guling-guling nih :p

itu belum lagi kalau ko baca kertas 2 bahasa melayu dorang esp utk form 1 & form 2..aduiii bole terseliuh urat perut.kelakar giler.

bole dorang buat karangan/penulisan guna bahasa pasar bro!

anak combi practical kat salah sebuah sekolah disini so mmg terhibur la nak marah pun tak sampai hati weiii :)

*resit tu dari sinikan..penampang sabah.

azieazah said...

Hmmm.... > garu dagu jap..

takkan habuk pun dia dah tak kuat ISAP? citttt..!

Desert Rose said...

ROTF..WTF KAH KAH ..

vacum cleaner tu adakah kena penyakit ED????? Age factor??

p/s : Crita menatang apakah V itew???

Azrul Hisham said...

haha...siot je...ingat isap apa tadi...vacuum cleaner rupanya...

Anonymous said...

cis...moooonnnnyet btul staff ini punya kedai!!! hHAAAAAAAAAAHAHHAA

PUTUBAMBU said...

kihkihkih..
gelak sungguh baca entry ni...

sungguh le kalau org tak perasan..jadi dabel meaning

Anonymous said...

sambungannya...tadak kuat isap
angin da....ahaaaaakkkkkk
Vacium daaa...

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

tak kuat isap dah~

LOL~~

isap apakah?

kui3~~

ezzati said...

glamer tul kedai ni...resit ada di merata2 blog :)

afiq. said...

this shows how important is education to us. =)

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.