Friday, December 11, 2009

Hepi Birthday Mak Gegula.

Its 11th Dec again, and time to crack my head apa nak bagi hadiah birthday to my dearest mak gegula.


Of course aku akan ignore atau buat buat terdelete komen yang cadangkan tiffany sebab aku tak mahu terlibat sama dalam pengaliran wang ke luar.

Ia juga disebabkan kegusaran aku dek banyak kes ragut so faktor itu cukup kuat untuk aku tak belikan tiffany. Kalau zhullian ok jek kot? Owang bukan tau pun. Hahah.

I'm gonna bring her to singapore again today dan harap harap banyak kedai tutup kecuali kedai souvenir. Lols lols.

Hepi birthday mak gegula!

P/s: lisa surahani, jangan ambik hati tau. Hahah. Ok tak, dia tak kenal aku pun.

25 comments:

F A R Y N said...

mak gegula,sila mintak diamond byk2 dari bapak gegula..semoga sentiasa cun dan bapak gegula takleh cari lain...hahaha


p/s: org tu lagi 3 ari nak tambah umor...ahhaahahah

LORD ZARA 札拉 said...

happy birthday mak gegula yang hot dan cun~


datang Muar lagi, aku nak belanja mak gegula makan mi bandung dan satay sebagai breakfast di pagi hari~

mak gegula je~

suami dia minum air kosong~

PUTUBAMBU said...

nak jugak sebut nama lisa surihani di kala hari jadi mak gegula dia tu..

tak patut..tak patut...(sambil geleng kepala)

nak wish gak le.. Happy Besday Mak Gegula..!

semoga mendapat hadiah yg best dari Pak Gegula ye...! hehehe..

kakcikseroja said...

hepi besdei mak gegula.. semoga sentiasa manis semanis gula, jgn kena kencin manis dah le.. :)

sI tEDI said...

mak gegula happy birthday!! :)

saya yang suka menulis - SHAHIRA - said...

hepy besday mak gegule..have a blessed birthday!!! kem salam kat mak gegule ye bapak gegule..

azieazah said...

BRO..
boh sekali aarrr pic MAK GEGULA U tuuu... mesti manis benor tuhh...

Makkk aiii.. nak beli hadiah pun susah kerr... Rasanya EXORA dan ALZA tengah sale giler giler skang nih...

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Jangan delete comment saya. Saya sikit pun tak cadangkan Tiffany. Saya cuma cadangkan Habib Jewels. Ok kan???

eddie dewanaga said...

Barang2 kemas ni bikin serabut otak je... kasi dia latest gadgets, hari ni dah start pc fair kan kat JB...

Azrul Hisham said...

hepi besday to mak gegula....moga panjang umur dan murah rezeki disamping bapak gegula...

iCe said...

epy besdaaaaaayyyyyyyyyyy to mak gegulaaaa & epy spendiiiiinnnnggggg to bapak gegulaaaaaa... hak3 kat wah chan salu ada offer... bley laaaa soping rantai kapal sekaki dua untuk mak gegula..!!

Mazidul Akmal Sidik said...

Berikut analisa tarikh lahirnya.

11.12.2009 means 1+1+1+2+2+0+0+9=16

16 means 1+6=7

7 means tujuh petala bumi, tujuh petala langit, puh kiri! puh kanan!

Selamat menyambut hari kelahiran kesekiannya kepada Mak Gula (tidak gemuk dan tidak garang).

azhan said...

smlm lauk yg kakak ipar masak ada sikit masin. ada petanda dia nak tambah 'kawan'...








hahahaha

++ a d a ++ said...

hahaha..epi besday mak gegula!

* first time comment

keep in touch.

:)

uDean said...

ahaks.. kem salam kat mak gegula tau..haha..

Rona Realiti said...

mak gegula inginkan kedai gegula sebesar kapal titanic kot...!?

erkk..
apa aku merepek ni...!?

NadjehaN said...

Mak gula-gula memang manis and hot!
Bertuah bapak gegula.. jeles aku.
Haha.

Tapi manusia memang tak pernah puas.. sebab tu sempat lagi mention nama Lisa Surihani. haha

Hepi Belated Besday Mak Gegula..

zeqzeq said...

yer yee dapat anak baik..bertuahnya

Anonymous said...

Dear all,

Just wanted to say, thank you for all the birthday wishes.

Hope everyone has a great day today. :)

*Mak Gula-gula*

mizzyN said...

happy birthday to mrs gegula.

ninoZ said...

mak gula gula..kem salam kat hazrey ya..
harap dia dapat bersabar banyak2 dgn kekalahan semalam..
saya pun tumpang bersedih :D
ehh silap emoticon plak, camni lah :(
ikhlas nihhh...

WAN ZUHA ISHAK said...

happy belated birthday mak gegula. bapak gegula bg hadiah apa? (kepoh nak tau) ahaksss

Anonymous said...

salam..hati2 dngn mata pena...menari2 di alammaya tapi jgn dilukai dan terluka oleh perbuatan sendiri. mak gula2 adlh terbaik buat mu tapi dosanya matamu utk yg lain....maaf..

Hazrey said...

Gelak hati aku baca komen anonymous. Being a normal man, mestilah tengok, dah ada mata kan. Lols lols. Tapi kan, komen tu mcm datang dari orang orang kecewa. Lols lols. Janganlah kecewa, carilah org lain. Kan ramai kat luar tu. Any takers?

azhan said...

hahahah. guling2 aku baca.

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.