Friday, November 20, 2009

DEFINITELY NOT A GAY-THERING IN JOHOR BAHRU. WUHUUU

We are all here. Lepak-ing and bitching about hospital sultanah aminah, about everything.

Here we have Udean, Mazidul, Mohd Shahrihan, Ajib (360 producer), Adlin (the lady in sleeveless), Razali (the owner of Singgah Selalu) and Lynn (seated next to Razali).

Not in picture is Ezreen Abd Talip sebab depa dipaksa ambik gambar tanpa rela (read: sambil muka muncung).

Ok, stop here, nak makan meehun kari ketam - tokeh Singgah Selalu belanja! Aminnnnn dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, dibanyakkan jodoh!!!

p/s: ehem, rugi korang tak datang sebab ini bukan gay-thering. More pixs will be posted on Mazidul's blog (bengang ahh, sebab dia bawak kamera and laptop.. sungguh ngelat).




16 comments:

rosnanie said...

ok la tu, dia upload gambar, awak buka cite,best tul gay-thering ni nampak, hehehe...

azieazah said...

Elehhhh kalu ada tersesat gay sekali pun, harus gak la dia tak ngaku...heheheh'

next time buat la kat Lembah Klang lak..ada berani? gerenti ramai penaja...

Obefiend Weiland said...

saya jeles

mau pindah JB la camni.. bole?

uDean said...

thanks to tokeh sbb blnje mkn.sngt sedap.haha.
effy:jalan dobi bnyk kosong..mau ka? lalala~

ninoZ said...

soalan ikhlas :
awat hazrey nampak lebih hensem dari biasa?
hang tukaq spek atau hang pakai foundation lebih sket?
hihihihiihi

Dak Wan said...

Pergghh.... meleleh segala air tgk makanan best2!

zeqzeq said...

fush diperbanyAKAN jodoh.

mizzyN said...

nyum nyum

aishah_conteng_je said...

huh.
tak berseri langsung majlis itu.

maklumlah,
tanpa diriku di sisi.

Cinta said...

lain kali panggil i jadi event coordinator. I buat theme "Hospital Sultanah Aminah" semua datang kena pakai baju misi and bawak syringe ;p

ondscene said...

kalu kau buat gay-thering pun, tentu ramai yg dtg bro...!!!percayalah ramalan aku ni.

yg kl ni yg tak buat2 lagi ni. kat kl ada guy-dis gathering. kau jemputan dan tetamu vvip..

LORD ZARA 札拉 said...

eceh~
tak roger pun~
menchi2~
hahaha~

echah_syed said...

udang beso tu ko yg abiskan ekk..! :p

zeqzeq said...

heemmm, kalau bawa kamera??boleh tampal semua awek ker??huhuu

kraznaya said...

uih..rasa berkenan lak kat yang sebelah nko tuh lar..har har har jgn marah..

PUTUBAMBU said...

wah..syoknya gay-thering..

ape citer gossip bang? ekekkee..

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.