Monday, October 5, 2009

PART TWO: INDON ATTACK ON 8TH OCTOBER 2009? WELL, THINK AGAIN INDONS.




If you think doing this could scares us, well, think again Indons.

Brace yourself! Here comes the ultraheroes or in short, autaheroes to face the Indons jokes of the century! Better than gelek M Daud Kilau. Better than anything, better than Manohara.

Seat back soldiers, we already have our warriors to face the Indons:


This is Ayah Pin. The most powerful Sith ever. His power is beyond your imagination. He is currently undergoing a treatment for his resdung at a highly-classified location. That iconic sound of his respirator breathing is actually his resdung. Our strategy is to have him blowing his nose towards the enemies. Look at his nose, you think he can't blow you away? Well, think again, human. It is also known to many that he is the real descendant of Sith. Bukan sahaja dia mampu menggunakan kuasanya untuk mencekik musuh, tetapi dia juga mampu mengetatkan kembali saluran yang agak terbuka luas akibat buasir. Anyway, hopefully that resdung treatment guna asap would cure him. Tengok mata dia, itu pun baru abis treatment tu. Mesti banyak ulat keluar.

Dengan itu, ia sesuai digandingkan dengan:



source: sahabat-gunung.com

Panglima ini akan mengerahkan segala jin untuk berarak di atas jalanraya membawa anak bini serta jiran tetangga bagi mengekang kemaraan bala tentera Pendekar Mustar yang memiliki kuasa memecahkan batu bata dan dipercayai grup merekalah juga yang menjadi penyebab gempa bumi di Padang.

JIka keduanya tak cukup, worry not, we shall positioned our secret weapon:


Ladies and gentleman, let me introduce to you the reincarnation of Vader Kahar to Duke Kahar or his callsign GI Kahar Joe. Call him Joe. Selain menjual burger dan benjo, GI Kahar Joe memiliki superhuman abilities antaranya menghaibkan diri dan mampu makan di bulan puasa. Itu antara kuasa ajaibnya. Dia juga mampu menggerakkan awan di waktu siang dan menggerakkan bulan di waktu malam.


In creating a diversion to infiltrate the enemy, we have the best weapon:

"Amboi, amboi amboi, uolz nak serang Malaysia ya hanjinn. Dik non akan berikan kezutan kezutan pada uolzz nanti hanjinnn.. Mak hayam akan gedebuzz nanti. Tapi kalau sasa badannya, mak hayam caiRRRRrrrRRrrr..."

Dan kalau masih tak cukup jugak, kita terpaksa alert kan superhero yang kita simpan di pasaraya Jusco.



Ya, Ayah Pin juga sebenarnya adalah Ultraman. Dia mampu terbang pada kelajuan Mach 5. Dia akan fire Mat Indon Mat Indon semua menjadi ashes. Tapi berikutan usia yang semakin lanjut, lampu di dadanya akan cepat menyala, sama seperti dia cepat anjal.

Banyak kelemahan mereka sebenarnya kita ketahui, apatah lagi apabila mereka dapat lihat wanita cantik dan berkata 'waduh cun sial'.

Kita akan gunakan strategi itu jugak berdasarkan pengalaman lalu kerana kita yakin, apabila mereka sedang khusyuk menjamu mata mereka, kita akan minta Ultra Pin fire mereka.


source: blogserious.blogspot.com / obefiend.blogspot.com

Oleh kerana zaman sekarang turut melibatkan peperangan saraf secara elektronik, kita juga akan gunakan strategi itu menggunakan our foreign connection.



Akhirnya, kita akan menang. Kita akan meraikan kejayaan tanpa perlu melibatkan tindakan ketenteraan kerana rakyat kita cukup hero untuk menentang grup Bendera ini. Mereka banyak kelemahan maka kita tak perlu risau atau khuatir akan ugutan lawak mereka.

Dan sebagai meraikan kejayaan kita, kita pasti akan datangkan khas pasukan sorak kita:



source: obefiend.blogspot.com
Yeah, spread it. Mak hayam suka uolzz.

20 comments:

Obefiend Weiland said...

kita juga ada mawi werld. jin notti pun dia bole tapau apakan manusia notti

kekekekekek

Rona Realiti said...

abg shah paskal...!?

Brahimnyior said...

Bolo punya Indons. Kaum kerabat dah mati tersepit kat Padang, masih ada hati mau Ganyang Malaysia.

Orang Perak sebut, tengin, maknanya lebih bangang dari bodoh.

i.am.belle said...

haih. apsal gambar ko takde? letak ler caption. 'superbapakgula'-si mulut puaka.

xD

aku sokong ko

kraznaya said...

har har har lawak lar nko nih.aku ader gak super impose cam nih tp aku x dapat nak post kener ISA beb.

arr aku dah wat blog www.kraznaya.blogspot.com spread it out.peace..har har har naughty boy is here..

ZARA 札拉 said...

hahahaha~

aku mahu gelak gembira dengan kenyataan yang encik hazrey paparkan di atas~

hehehe~

kirana nakia said...

salam kat semua.
SEMPOI..

tehOaismedium said...

hahaha...so Ayah Pin adelah sorng Sith yang jadik Ultraman...wow...

Hazrey said...

OBEFIEND:
Takleh, depa sibuk buat anak.

RONA:
Hahah. Dia tengah memaskalkan dirinya.

BRAHIM:
Bukan ker depa lebih bodoh dari bangang.

BELLE:
Takleh, bekos i tak gedebuz.

KRANAYA:
Apsal nak kena ISA pulak. Isa sibuk kempen.

ZARA:
Best tak? Esok saya mintak kerja kat sarkas.

KIRANA:
:)

TEHOAIS:
Jangan beritahu sesaper tau.

Azhar Abdullah said...

Tapi kita ada masalah besar...

Buluh runcing kalau scan kat airport boleh lepas, pasal bukan metal!!!

Macam mana tu?

Azrul Hisham said...

Mr.hazrey...good job.. :D

Anonymous said...

Hahahahaaa...Daddy Pin! He must be darn rich, being a jumper and all..and wow, a sith and ultraman too!

I'll stand by your side waiting for Mustar da jerk - you with your wifey's penggelek kuih and me with alu lesung batu..that'll do..ahahhaa..

Anonymous said...

Sorry, that Anon 1.46pm was me - Jas -

azhan said...

mcm lahanat

ha ha ha

king pin pegi berubat cagu kat kaki, nanti org takleh nak minum air kaki dia pulak

Syafiq Asnawi said...

oh hazrey..im soo gonna following and commenting and your blog now..

been ur silent reader for quite some time..found ur link thru obe's haha...

i loike the azwan ali part... hahahaha.. made my day.

Hazrey said...

AZHAR:
Dia takyah bawak, kat Malaysia pokok buluh banyak pak.

AZRUL:
Good job jek? Takder upah ker?

JAS:
Yeah, he is. Alu lesung batu? Hahahah. Abislah takder sambal belacan..

AZHAN:
Patut pakai inai tu. Haha

SYAFIQ:
Yeah, i always cheer people. Saya fulltime di sarkas.

Andy said...

hahahaha! funny tho! o man...never thought that i read like all of your stuff here..darn it! lol

anazkia said...

perkataan, "bapak gula-gula di butuhkan tutup" itu sepertinya bukan bahasa Indonesia. Wallahu'alam. Maaf, kalau koment saya di sini membuat anda muak. Dari kemarin, saya search berita2 yang anda tulis. Terimakasih atas sharenya.

Hazrey said...

ANDY:
Yeah, the next time, you will be charge. Haha.

ANAZKIA:
Perhaps you do not know the word sarcasm. It is sarcastic entry. Ia satu sindiran kepada mereka yang demo-crazy and yes, that was a superimpose picture thus of course you can't find the story anywhere. Dan jangan bimbang anazkia, saya tidak akan muak dengan komen anda. Anda perlukan penjelasan, saya berikan.

Mat Pintu said...

may the force be with you Darth Pin....hakhak

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.