Wednesday, October 21, 2009

ORANG AFRIKA SUNDAL, BABI, SIAL.

Baca ni:

KAJANG: Kejam dan tidak berperikemanusiaan apabila seorang lelaki Afrika didakwa sanggup mendera, merogol dan meliwat anak kekasihnya yang baru berusia tiga tahun sehingga kanak-kanak itu menemui ajal.

Malah, kekasih wanita terbabit yang juga seorang janda berusia 24 tahun tergamak bersekongkol dengan warga asing itu apabila sanggup berbohong dengan mereka cerita kononnya anaknya mati akibat didera pembantu rumah.

Bagaimanapun, siasatan polis mendapati fakta dalam keterangan diberikan wanita yang bekerja sebagai setiausaha itu meragukan sebelum merumuskannya sebagai pembohongan apabila mendapati wanita terbabit tidak pernah menggaji pembantu rumah yang didakwa melarikan diri sejurus selepas tragedi menyayat hati itu.

Sumber polis berkata, wanita rakyat tempatan itu dikesan menjalinkan hubungan dengan lelaki Sudan terbabit sejak beberapa bulan lalu.

Read more here.


* * * * * *

Nampak sangat penguatkuasaan terhadap warganegara asing ni tak boleh diharap. Mana penguatkuasaan?

Ini menurut laporan itu:

“Bagaimanapun, lelaki berusia 24 tahun itu hanya belajar sebulan sebelum tinggal bersama kekasihnya iaitu wanita warga tempatan di sebuah kondominium di Batu 9, Kajang.

Sial babi lelaki Sudan ni.

Yang perempuan sundal ni pulak biarkan jek, bersubahat kononnya demi cinta. Sial tak?

Anak yang tak berdosa menjadi mangsa. Sial punya perempuan. Taraf kau lebih hina dari binatang. Malah, tak keterlaluan aku katakan perempuan dan teman lelaki dia lebih sial dari itu.

Ok, aku tahu aku emotional. Tapi memang patut aku emotional. Sial kan perangai orang Afrika ni. Perempuan tu lagi pukimak. Anak sendiri ok. Anak sendiri.

Kurang ajar dan buat macam negara sendiri dah lama aku dengar. Mana Imigresen? Tak reti nak buat kerja? Ok lepas ni, akan nampaklah orang Imigresen bertungkus lumus pergi check kolej kolej. Pasni mulalah cari orang Afrika.

Dan bertungkus lumus mereka itu selepas satu nyawa melayang. Standardlah kat Malaysia ni. Kena tunggu, baru buat. Padahal depan mata.

Alasan: tak cukup kakitangan.

Aku harap semua media yang membuat liputan kes ini kelak, tak perlu menutup atau mosaic muka dua iblis babi sundal ini apabila dihadapkan ke mahkamah untuk dituduh. Kalau dituduh kat tempat aku, aku sanggup kena tangkap supaya aku dapat tendang muka dua iblis babi ni. Sial kan. Babi.

Biar semua orang tahu muka dua iblis babi sial ni.

Aku sangat sangat sedih baca berita ni. Aku tak sanggup tengok gambar budak kecil tu.

Sial perempuan ni. Anak sendiri. Darah daging sendiri. Baru tiga tahun. Tak tahu apa lagi. Sial orang Afrika ni. Sama sial dengan perempuan tu.

Aku belum ada anak lagi, tetapi aku dikelilingi anak anak kecil dari adik dan abang aku. Aku dapat bayangkan betapa merananya si kecil ini meraung. Amat amat sial mak dia. Kita perlu desak kerajaan supaya halau orang orang Afrika dari negara kita.

Dah banyak sangat dah kita dengar tentang orang Afrika ni. Mereka lebih membawa keburukan dari kebaikan. Kita terlalu berlembut hingga mereka sangka mereka akan terlepas begitu sahaja.

Tahniah kepada polis yang berjaya menghidu kesialan mak budak ini.



HALAU ORANG AFRIKA DARI MALAYSIA. Mereka penyakit. HALAU MEREKA KELUAR DARI MALAYSIA.

48 comments:

Azhar Abdullah said...

Bro..jumlah ko maki dalam kes ni lebih kurang sama dengan aku jugak sepanjang pagi tadi...

Aku publish kat FB aku dan hasil makian jugak lebih kurang banyak ni...

Takde manusia yang akan tak rasa nak maki...kawan aku tadi yang amat alim tu terpacul perkataan babi dari mulut dia dalam hal ni...

Dan aku amat harap polis yang cekup dua ekor babi tu dah bagi beberapa pengajaran ringkas...

Sial, aku tak leh bayang mcm mana budak tu meraung...anak aku 8 tahun kena rotan kat tangan pun menangis...babi betul...

Dan aku sama seperti nko, amat harap jangan mosaickan muka babi dua ekor ni...kalau dapat pakat ramai2 tunggu dekat2 dan ludah pun ok..(masuk lokap tak kalau ludah?)

Eh, sial betul lah...punya pentingkan p****t dia sampai nak cover babi hitam tu...sial...

Sori bro, ter emo...

Aya Whitetea said...

eiiii...african, yuks ...jahatnyer dia . tak baik betul la buat orang macam tu . haish , yang pompuan tu pun satu . apa ler masalah dia , dah x nak pakai otak betul. patut dua dua kena sula. dah la duk serumah , yang dibahamnya budak tiga tahun . eii... sian budak tu. tak pun potong aja afrika tu punya macam diorang buat hukuman perogol.

Arab said...

juga di Singapore, lelaki Melayu sanggup bunuh anak sendiri dgn memijak, membelasah anak hingga mati hanya kerana sekotak rokok!!! Damn!

makCik said...

kalau aku dapat diorang tu, aku nak hiris-hiris badan dia, lepas tu perah limau

Suria Azhar said...
This comment has been removed by the author.
Disgusted said...

Arab, yg kat spore the bloody musibat is mak budak tu punya boyfren lah. not the father. the poor 3-yr old girl is not even anak dia and the couple is not even married.

gantung sampai mampos pun elok jugak org2 mcm ni.

AnnDee said...

eh.. babi lagi lebih mulia kot.. sekurang2nya, babi tak pukul budak2 atau dera budak, atau rogol2 orang, apa lagi rogol / liwat budak!!..

aku dari tadi menahan hati untuk TIDAK membaca artikel itu lebih lanjut.. sebab aku takut setiap sudut opis neh kuar maki2an..

harap2 dua2 itu menerima hukuman setimpal!!..

ouT oF My MinD said...

seronok sgt kot berboyfriend kan lahanat tu, sbb tu sanggup menipu, sanggup anak kena buat camtu.

azhan said...

aku baca news dapat conclusion yg dua ekor ni bukan babi...tapi macam kotey babi

penguatkuasaan? ahhahahahahaha

Azrul Hisham said...

memang lahanat betul mamat afrika tu...pompuantu pun sama lahanat...

kesian budak tu...isk2 (T_T)

Tim said...

Tau berita ni masa tengok buletin utama malam tadi.

Yang aku tak faham, kenapa la mak budak ni nak cover2 boyfriend dia? takkan boyfriend lagi pnting dr anak kot. dahla tu, laki tu bukannye ensem pun (tgk dr sisi je pun da tau..;p)

Mazidul Akmal Sidik said...

Bro Hazrey, dulu saya pernah membuat liputan berhubung restoran digelar 'Little Afrika' di Ampang, Selangor. 'Pemiliknya' mendakwa pensyarah di Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi.

Setelah siasatan Jabatan Imigresen, dia kemudian mengaku berkahwin dengan wanita warga tempatan. Nama isteri digunakan untuk mendapat lesen perniagaan.

Saya juga kerap terpinga melihat gadis tempatan (selalunya berpunggung besar) 'diusung' warga Afrika. The most interesting fact is that most of those ladies are Malays. Teruk sangat lelaki Melayu agaknya, hingga Pak Hitam menjadi kegilaan.

Lihat sahaja di Malaysia, scams, black money syandicate, mengganggu gugat ketenteraman awam di kawasan perumahan, kebanyakkan kerja mereka.

Saya bukan benci mereka kerana mereka hitam tetapi menyampah kerana perangai mereka lebih kurang warna kulit mereka.

Sya Annur said...

boyfren tuh dicover, anak 3 bulan xsayang? abis yg ko pi bawak anak dlm perut tuh 9 bulan pastu separuh mati nak keluarkan tuh tak rasa pape ke? takat sex partner tuh, xde pak itam tuh boleh je carik lain, anak dah mati ko nak carik mana? adoiii.... (tetiba terus peluk anak2 sendiri smbil thn jgn nangis, huhuhu)

Sya Annur said...

eh, 3 thn, 3 bln plak. emo telebih la nih. huhu... besar skit je from my girl. huk...

Hayatito said...

terima kasih sebab buat entry ni..
tercapai hajat hati.
sekian.

ganahlaluh! said...

kesian dekat black people kat Malaysia...ade yang datang sini betul2 nak belajar and cari rezeki...
racist tak Bro ko nye poster kick African tu...

tapi TAK DINAFIKAN ah some of them bajet samseng macam kononnya nak jadi mcm American nigga kan..well in this case ( merujuk kepada kes dera ni)..memang 100 sial.

aDie dALi said...

lebeh gmbang dr edon2 yg kutuk msia tu! babi!!!!!

bro i nk pinjam poste ru tau..nak letak kat blog i!
tq! muah!!!!

hellioz said...

bro mazidul
nak tau kenape pompuan melayu suke budak2 Hitam Hina tuyh?

sebab ko*e dia besar
gyahahahha...
simple fact.

orang AFRIKA
memang terer dgn perkataan
swindler...
malaysia ni hub diorang buat duit je.
sebab society kita ni baik sangat...
n agak bodoh...

zeqzeq said...

Janda itu yang ketagih cinta sanggup sayang kekasih dari anak..

hukum buang negara..kerana membela kekasih dari anak.

zeqzeq said...

minta tolong satu batalion tentera dengan segera jika penguatkusaan lain tak berdaya..

susi said...

apa agaknya hukuman di atas kesialan..kebinatangan pasangan tu...haiwan pun sygkan anak...ini bukan haiwan lagi...syaitan ...hati mana tak tersayat melihat gambar kanak2 itu...tenangla dia di sana dr kekejaman dunia...seeloknya pasangan tu direjam dgn batu sehingga mati..for sure kena open for public...bio buka mata...bio insaf...tp kita di malaysia...tak mgkn berlaku...hukuman rotan sbb minum arak pun asik kena tunda...ini lagi hukuman sbb berzina...mendera..membunuh...execution sgt ringan tuk mereka....tidak setimpal dgn kekejaman yg di lakukan.....di mana keadilan????....wassalam

azza said...

My god! I cant even imagine...tlg aku tanak imagine :((

Tp aku dah mule perasan, aku rase aku bukan lagi di Malaysia, sebabnye ke mane saje aku pegi, orang luar lagi ramai dr org Malaysia sendri...

Sosial?...makin menjadi2 gak lah...

*gugur jantung bace ni...*

ZARA 札拉 said...

Orang macam tu sumpah~
Bagi dia mati~
Bagi dia mati~
Bagi dia mati~


Boleh aku tambah lagi?

Jahanam manusia macam tu~
Makhluk akhir zaman~
Keji, celaka bagai~

FAD ARIFFIN said...

rutin saya beli paper pagi2 terbantut hari nih sebab adanya gambar budak tuh terpampang kat muka depan! Tak sanggup nak beli pun!

Elok hukum gantung jer dua2 jahanam nih.

African memang dah berlambak2. Alasan mereka: i am studying. Ntah kolej ayam mana ntah diorang study! Kat area kepong nih pun diorang dah merata!

Kita 'sweep' pulak african!

cahayachenta said...

sumpah mmg celaka la 2 ekor binatang tu... binatang pu snggup bermati-matian jaga anak dia... apa punya pmpuan la... kalo hukum gntung pn blum tentu setimpal dgn seksaan yg buadak tu tanggung.. kat akhirat esok ko tanggung la seksaan neraka tu...

misa said...

apa punya jenis mak sanggup tolong tutup perbuatan jahat lelaki simpanan dia. aku sokong..hantar saja semua pendatang luar balik negera depa. kalau anak aku ..dah lama aku sula dua-dua binatang ni. i'm a single mother. baca trajedi macam ni buat aku serik nak kawin lain. susah aku nak percaya ibu/bapa tiri boleh bela anak orang lain macam anak sendiri. i hope suratkhabar tempata tunjuk gambar these two adulterers kat muka depan.

Rona Realiti said...

td timetgk 360...
i let my mom know bout u...

mama.. mama...
yg ni la wartawan sugardaddy yg ada blog tu...

hehe..
my mom read ur blog la...

antigagakitam said...

mmg dasar binatang gagak itam ni.aku harap kalau dia dijatuhkan hukuman, masuk penjara, then inmates dalam tu sontot dia pulak.kalo lg ganas macam link ni
http://www.africancrisis.co.za/Article.php?ID=15037&

*warning: extremely graphic

dude said...

orang afrika sial.

zeqzeq said...

Antara saranan langkah awal; minta pihak berkuasa membuat serbuan secara rawak mana-mana orang hitam yang menjual jam, buku dll , samada mereka ada pasport apa??pelajar??

Bila agaknya Gagak hitam nak serang rumah penguasa bagi sedar sikit, bila kena orang awam sepi jer..

Ida said...

Aku terasa nak tulis beberapa teori yang bermain dalam akal aku ni, tapi aku tak jadi nak tulis kat sini. Apa-apa pun aku sangat sedih dengan berita ni dan berharap agar roh Alia ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman, dan pembunuhnya dihukum dengan sewajarnya.

Aku sebagai seorang ibu, masih cuba mahu mengerti tindakan ibu Alia. Tapi aku tahu dalam dunia ni, terdapat ibu-ibu yang amat membenci anaknya dan sanggup melakukan apa saja untuk tidak berhubung dengan anaknya itu.

zeqzeq said...

sesungguhnya adakah kita MALU mengaku, Malaysia tak berdaya menanggani PATI?? gagak hitam gagak putih?? boleh jawab dengan jujur tak??

tak boleh kawal pati??

Umie said...

Allah dah kurniakan dia anak,tapi dia sia2kan mcm tu...kan baik kasi orang yg mcm aku yg masih mengharap nak dapat anak.

Tapi bagus jugak lah. Allah lebih sayangkan alia, altho she has to die a tragic death. she's better there daripada dibesarkan oleh 'ibu'nya sendiri. bayangkan masa depan dia ditangan 'ibu'nya kalau dia masih hidup.

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

patut lah aku benci dorg2 nih.

rosnanie said...

ada rasa nak tulis dalam blog sendiri tapi tak tahu nak ulas camana, rasanya tulis kat sini je la ok kot en hazrey....?

"sial punya perempuan, yang ko tinggal anak ko kat jantan keparat tu pasal apa? Hari2 kena dera dengan jantan tak guna tu tak kan ko tak perasan? Anak dah koma baru nak bawa gi spital, pompuan macam ko ni memang tak layak ada anak, lagi baik kalu ko sula diri ko sendiri baru tau seksanya macamana"

ok en hazrey, lega dah sikit... thanks ye...

Faisal Jamal said...

salam... aku terpanggil jugak meninggalkan kesan...

sedangkan aku yang lelaki tinggalkan anak aku masa aku outsatation pun sentiasa call dia, mak dia tanya kabar akibat terlalu risau almaklumlah dalam rumah pun boleh terjadi apa2...

tapi ini mak sendiri yang mengandungkan dia selama 9 bulan... bodoh apa? x pikir ke masa sakit nak beranak dulu? senang2 tinggalkan dengan orang yang tahu asal usul... kerana ketaksuban nafsu syahwat sanggup berbuat sebegitu...

agaknya masa mak dia pergi kerja x pikir anak sentiasa tetapi asyik terpikir barang lelaki hitam tu sentiasa...

Desert Rose said...

Cuba korang pergi bongkar cerita2 kemasukan pelajar asing ke IPTS yang mg nak kaut untung saja. Syarat2 masuk pun sgt longlai, tu pasal they can easily masuk Malaysia using student visa, padahal nak menyundal dan jual minyak saja. Beribu dah aku rasa. Cuba pergi tanya sket KP unit IPTS kat IPT di Putrajaya nun,KP lama dah pergi ISIS dah. I've worked with them n hmmmmmmmm malas mau cakap.

pembaca senyap said...

hmmmm...
mmg mmg SIAL 2 ekor manusia tu...

tp bab penguatkuasaan ni kan...

ada bangladeshi yg keje kontrak kat area rumah saya ckp, POLIS malaysia BAIK... kalo dorang kena tahan pasal takde PASSPORT kan... bagi je RM20... LEPAS la... ini PENGAKUAN bangla tu sendiri...

APA MACAM??? cuba PIKIR kerana RM20 je... maka BERLAMBAK-LAMBAK la... PATI kat Malaysia ni...

SAY NO TO RASUAH!!!!!

eddie dewanaga said...

kerajaan terlalu berlembut..?
atau terlepas pandang...??

walaupun dah diketengahkan oleh media...???

negro ni semua haram jadah!

nurul said...

its not about races.. its about individuality..

ada gak cina dera anak, melayu rogol anak, rompak ahli keluarga sendiri... macam-macam lah..

but, in this case, 2 ekor ni memang Pu****k.. patut mati kena sula sambil direjam beramai-ramai oleh org awam...

joesilhouette said...

afrika memang anak anjing pukimak!AIDS pun asal dri afrika..sama je mcm jewish pukimak!

zeqzeq said...

""ada bangladeshi yg keje kontrak kat area rumah saya ckp, POLIS malaysia BAIK... kalo dorang kena tahan pasal takde PASSPORT kan... bagi je RM20... LEPAS la... ini PENGAKUAN bangla tu sendiri"

susah jugak yerr,
nak buktikan macam mana???
agaknya kemana dibelanjakan RM20 itu??

"hapuskan rasuah" hantarkanbuang daerah ke Indonesia..sana bayak rasuah..

Anonymous said...

Hang the dude by his balls and throw the woman to hungry wolves! But before that, parade them in the stadium or wherever with live telecast showing their faces on TV!

Dang! These people make me sick!

Jas

Anonymous said...

Pastikan gagak tu mati...merasa siksanya mati secara pelan sampai koma..mcm dia buat kat ank kecil tu.
Bukan ke klu luka dibalas luka,sedera di balas cedera.. siksaan hingga mati di balas secara sama. fare & square

padiodom

echah_syed said...

pelik takan dia tak prasan anak dia kena blasah ye..'bangang'

atau dia takut dgn 'org hitam' ni sbb kena ugut so dediam je laa.

apapun semua ni ade hikmah sbb kat luar sana ramai org yg tak syg anak sendiri.anak luar nikah yg dibuang dlm tong sampah,ditinggal disurau,ditepi kaki lima sehingga digigit semut.

ini pun penderaan jugak secara tidak sengaja.

Hazrey said...

AZHAR:
Lets hope both of them menerima hukuman yang setimpal. And aku faham kenapa kau emo. Setan kan. Sungguh setan.

AYA WHITETEA:
She is using her vagina to think.

ARAB:
Manusia semakin hilang pertimbangan.

MAKCIK:
Limau nipis?

SURIA:
Mereka lebih jahat dari setan.

DISGUSTED:
Hukuman bagi Seksyen 302 Kanun Keseksaan adalah hukuman mati mandatori. Hopefully pegawai pendakwa akan memastikan mereka menerima hukuman setimpal.

ANNDEE:
Memang sial jantan Afrika tu.

OUT OF MIND:
Again, inilah akibatnya bila tak guna otak untuk berfikir.

AZHAN:
Yup. Penguatkuasaan?

AZRUL:
Mesti merana kan budak tu dan berakhir dengan kematin.

TIM:
Pompuan tu nampak barang lain yang dapat memuaskan dia.

MAZIDUL:
Bro, yeah I watched that episode. Perempuan Melayu semakin buta? Atau lelaki semakin tidak berkualiti?

SYA ANNUR:
Saya bertambah marah bila baca komen anda sebab kalau seks lebih penting, maka perempuan itu tak layak jadik ibu, sememangnya tidak.

HAYATITO:
Saya memang amat marah. Sangat sangat marah.

GANAHLALUH:
Hakikatnya, berapa peratus jek? Adakah kita mahu melihat peratusan minoriti semata mata untuk kesiankan bangsa ini? Tak perlu. Amat amat tak perlu. Ini bukan kes pertama, banyak lagi perlakuan jenayah yang dibuat bangsa ni. Jadik, apa ruginya kalau kita tak kasi mereka masuk?

ADIE:
Ya, mereka lebih gampang dari Indon yang nak meruncing buluh.

HELLIOZ:
Ya, sebab kita baik sangat, termasuk penguatkuasaan. Tunggu orang adu baru buat kerja.

ZEQZEQ:
Tak perlu batalion. Yang perlu ialah improvise cara penguatkuasaan. Kalau banyak sangat red tapes dan kesian, takkan abis masalah ni.

SUSI:
Saya setuju. Seharusnya pasangan ini direjam.

AZZA:
Pendidikan?

ZARA:
Ini janji Rasulullah SAW untuk umatnya di akhir zaman. Yang menjadi pegangan kita ialah agama kita.

FAD:
Memang berlambak mereka ni. Jual jam tiruan, tipu orang kita. Patutkah kita pulak tunggu dengan buluh runcing?

CAHAYACHENTA:
Lebih rendah martabat mereka ni dari binatang.

MISA:
Saya pun mengharapkan biar suratkhabar tunjuk muka diaorang ni.

RONA:
Kim salam pada mama. Mintak maaf pada mama sebab entry kali ini agak kasar dan biadap, sebab ia sesuai dengan kebiadapan dua setan.

ANTIGAGAKITAM:
Biasanyalah, dengar dengar kalau kau merogol dan meliwat, mereka juga akan menerima 'hukuman' yang sama di penjara nanti.

DUDE:
Amat.

Hazrey said...

IDA:
Mudahan mudahan Alia akan disempurnakan kehidupannya di alam barzakh bersama orang orang beriman.

UMIE:
Ya, saya setuju lebih baik dari dibesarkan ibunya sendiri. Ada hikmah sebenarnya.

VIOLET:
Ia perasaan semulajadi buat semua orang kecuali yang buta.

ROSNANIE:
Thank you and you are always welcome to say more.

FAISAL:
Aku sendiri tak sanggup tengok gambar budak tu. Sedih sangat. Sial Afrika tu. Amat sial.

DESERT ROSE:
Pastinya, akan ada lah arahan itu, arahan ini, untuk check lah etc etc.. sebab dah ada orang mati. Kalau takder orang mati?

PEMBACA SENYAP:
Kalau betul dakwaan anda, kita ada agensi untuk melaporkan salahlaku. Jangan tunggu kerana ia akan merosakkan negara. Biarkan pihak berkuasa siasat. Tapi anda perlu menjadi responsible citizen. Laporkan.

EDDIE:
Memang haram.

NURUL:
Yup. Bangsa ini ada. But at least kita tahu langit tinggi rendah. Afrika ni semua menyusahkan.

JOESILHOUETTE:
Thank you.

ZEQ:
Rajin betul kau komen. :)

JAS:
Everyone is.

PADIODOM:
Gantung sampai mati adalah hukumannya jika sabit kesalahan. Our legal system adil, dan pastinya mari kita berdoa.

ECHAH:
Mustahil kan. Semua tu yang buang anak adalah golongan sial jugak, babi dan anjing. Itu bukan tak sengaja, tetapi masa buat taknak pikir.

aNa SuZaNa said...

tmpt tinggal aku skrg ni pun gila byk org afrika..huwaaaaa...

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.