Sunday, May 30, 2010

RE-POST: IKHLAS: EPISODE 2




[ first appeared on this blog on 29th June 2009 ]







In pix: Cameraman, Mohd Hafiz Bahrin and Iban kids. In the background is Batang Rejang, Sarawak.






: : : :  I am planning to send all these pictures to a magazine. Comment below : : : :


11 comments:

Zakiah Ponrahono said...

CANTIK! aku tak superb... tapi CANTIK...

Gambar no 1 tu boleh masuk majalah TIME. hehe

Gambar yang ada mamat pakai baju hitam tu... dia macam bapak kepada budak2 tu nak hantar diorang pi sekolah kat seberang sungai. :=P

Aku suka dua gambar tu... Yang kategori cantik tu...

Zakiah Ponrahono said...

* aku nak cakap aku tak cakap superb... tapi cantik... hahaha (pembetulan ayat di atas yang terpotong verb dia)

ZARA 札拉 said...

aduyai..

lawanya pemandangan...

kanak2 bermain...rindu suasana begini~ kenapa yg aku tgk kat sekolah totally hampeh?

hahaha~

<< s| tED| >> said...

aku suka gambar no. 1

kenapa memek muka dia macam tu>>
kau tak bawakkan dia gegula yek?? eeeeeeeeeeeeeeee!!!

ninoZ said...

mak oii sungaiii...kalau my son terjun sungai camnih..mesti me dok tertunggoq kat tepi tebing..takut kot kot jadi apa2..hehehehe

eh..sungai nih tadak boya ka?
kalau ada boya sure ade udang galah :D

Hazrey said...

Zakiah: I know, thank you. Plus with the touch of photoshop the picture becomes alive. More alive. I like the first picture titled MONO, the background is plain black and white while the kid is in color.

Mamat baju hitam itu namanya Hafiz and he is good.

Zara: So, please visit Sibu, Sarawak. You will be amaze what it has to offer.

Tedi: Tulah, i just remembered. I will visit them again, sebab nak print this pictures and give to them.

ninoz: lupa nak tanya ada boya ke idak. But udang galah banyak, so adalah kot. Hahah. Boya darat pun banyak.

♥B.P۞HeaVen eYe۞ said...

Hati2 buaya dimana2.. hahaha... itu di sg rejang.. muara igan rase2 xada kot. Kalau Sg Lupar baru ada..

*dah rasa laksa sarawak?


regards;
Bungai Pengrindu

ahmad yuthri said...

bro, aku dinner dgn kenny tadi. dia tak abis2 tanya ko ok ke tak.. ada tak puas ati ker dgn layanan dia. ntah mcm2 lagi dia tanya aku. aku tk peduli sgt sebab bihun goreng depan mata aku tadi lagi menghanyutkan aku entah ke mana...perghh...

uhuk..uhuk..arggh..sakit tekak lak. kena tukar dunhill lite mcm ni....

Hazrey said...

Hahah. Aku tak dapat JGT. Hahaha.. Hahaha.. We had a wonderful time in Sibu (minus the JGT of course).

ayunda maajis said...

oo..pic ni sumer nk anta magazine ek..ok jugak..cantik..nnt mention la apa nama magazine nyer k..

LORD ZARA 札拉 said...

walaupun hampir setahun lepas telah dipublish~

ku nak cakap gambar2 ni masih menyentuh naluri~

yg 1st sangat istimewa~

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.