Thursday, April 2, 2009

I see the light.




Seeya.




Selamat Bersara Pak Lah.

And selamat traveling to Pagoh, Muar to me, to cover Deputy Prime Minister's event on a more frequent basis.

12 comments:

Obefiend said...

saya bangga menjadi balacahi BN

hahahaha...

selamat retire. semoga tak havok macam TDM. last but not least.. yezza

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahaha..

selamat travel ke tempat aku dibesarkan selama 10 tahun...

aduhai..

semoga beliau dikenang yang baik2 sahaja~

CAHAYA said...

I see the light. Huhu. **BLUSHING.

joegrimjow said...

kekeke
no to anwar ke 2?

DonCorleone said...

Macam mana aku nak dapat kontrak...apa2 kontrak aje lah...yang boleh buat aku kaya? kah kah kah

mizzy N said...

gubbye Pak Lah. Tak sempat nak paparazzi pak lah.

Hazrey said...

Obefiend: Depa tanam sayur.

Zara: Pagoh?

Cahaya: I know that you gonna PERASAN. Tapi takperlah, 5 tahun sekali kan. Hahah. Enjoy it while it lasts.

joegrimjow: haha. You do your own math.

DonCorleone: Kalau ada pun, aku dah dapat dulu. :)

mizzy N: ko nak paparazzi apa kat dia? ishh..

Ma'am_Chelsea said...

Moga pntadbiran baru mbawa perubahan yg lebih positif buat negara..

Malaysia Boleh!

mizzy N said...

papparazzi pape je la. tak sempat nak posing sama pak Lah, Eh posing sama potret pak Lah dekat pwtc ade pe.

JohnJenin said...

PakLah sedang belajar cara berblogging. Nantikan blog beliau

Hazrey said...

Ma'am Chelsea: Actually, I am more interested of seeing the revamp of Umno and transformation of the party, standing strong, otherwise the formation of Umno is irrelevant to Malay.

mizzy N: If that is making you happy, well then, we all gonna be happy for you too. See, we are happy.

JohnJenin: paklah.blogspot.com? paklah.com? paklah.net?

ninoZ said...

hopefully najib mampu bwk perubahan yang lebih baik utk negara..

n i was hoping kita akan ade lagi 1st lady yg seberhemah tun CT...
ahkak pink nih...hmmmmmm

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.