Monday, January 5, 2009

EKSKLUSIF: KOLEKSI GAMBAR ARTIS BOGEL - KAMERA TERSEMBUNYI. EKSKLUSIF !!


Yes, aku sengaja letak title macam tu, dan betul tak, kalau letak title macam tu, ia akan menarik minat korang kan.. takper, orang tak tahu siapa kau dan mungkin 'naluri' ingin tahu kau membuak buak nak tengok gambar gambar tu kan, malangnya kat sini takde pun. It is ok, dude and duddets walaupun aku tahu kau tengah kecewa tu. Now, since kau dah kat sini dan daripada kau buang masa, let's read on ok?

Original Title: A PASSIVE RESISTENCE - PRESSURE THEIR ECONOMY, BOYCOTT ISRAELI (AND AMERICAN AS WELL?) GOODS




Fuck Israel. Fuck Yahudi.

Let's start an initiative to boycott Israelis products.

  • Israel destroys Palestinian lives, livelihoods and homes daily, refuses to stop building its illegal settlements and apartheid wall on stolen land, continues to control Gaza while slicing the West Bank into Bantustans, denies Palestinian refugees their right to return, grows produce and sets up industrial zones on stolen Palestinian land, and operates an apartheid, racist system on both sides of the ‘green line’.
  • Only international pressure can make Israel cease its violations of international law and human rights. As Governments have failed to hold Israel accountable, it is up to people of conscience in civil society worldwide to heed Palestinian calls for protection and justice.
  • Despite the International Court of Justice ruling in 2004 that the Apartheid Wall is illegal, not a single government has acted to impose sanctions, ignoring the ICJ’s call to all states and parties to the Fourth Geneva Convention to take immediate action.


Click for larger image.

LOREAL
L’Oreal’s operations in Israel began in the mid-1990s, motivated in part by political considerations. Since then, L'Oreal Israel, the company’s subsidiary in Israel, has operated a factory in the Israeli town of Migdal Ha'emek in the Lower Galilee.

The settlement of Migdal Ha'emek was established in 1952 on lands belonging to the ethnically-cleansed Palestinian village of al-Mujaydil, whose original inhabitants are still denied the right to return to their homes. Like almost all other Jewish settlements built in the midst of Palestinian villages in the Galilee, inside Israel, Migdal Ha’emek discriminates against Palestinian citizens of Israel, denying them the right to buy, rent or live on any part of the town, simply because they are “non Jews.” L'Oreal Israel manufacturers a line of products using Dead Sea minerals under the name "Natural Sea Beauty" that is exported to 22 countries. I ain't sure whether this product is available here in Malaysia, but if it is, please let me know as I am putting up a list of Israelis' products.

It should be noted that one third of the western shore of the Dead Sea lies in the Israeli-occupied West Bank. While the entire shore and its resources are systematically closed to Palestinians by Israeli military occupation and apartheid practices, Israel exploits the Dead Sea for international tourism, mining, and improving its image.

L'Oreal's activities in Israel are not, however, limited to L'Oreal Israel. While Palestinian academics and students in the occupied territories and Israel are systematically impeded by Israeli occupation roadblocks and other oppressive measures from conducting normal academic life and research, L'Oreal awarded a USD100,000 "lifetime achievement" award to a scientist at Israel's Weizmann Institute of Science in July 2008. The Weizmann Institute, since its establishment, has been a major center for clandestine research and development of nuclear, chemical and biological weapons on behalf of Israel's military establishment with which it has close ties.

One of L'Oreal's most well-known global brands, The Body Shop, boasts that one of its core values is "We've never been afraid to champion the vulnerable and the disadvantaged, and we continue to campaign for social justice and human rights." Yet its parent company's deep politically-motivated and profit-driven involvement with Israeli apartheid indicates, if anything, a flagrant disregard for the human rights of Palestinians and a disservice to justice and peace.

[ source: the bigcampaign website ]

In UK, there is a movement that called themselves APJP - Architects and Planners for Justice in Palestine (APJP) and they are an independent international pressure group of design professionals. Aku tak pasti sama ada our architects / planners or professionals in construction industry joins this effort. Or they are busy making money for their next Ferrari?

We should initiate this effort di Malaysia, sebab kalau agama lain boleh nampak nilai kemanusiaan tanpa sebarang sempadan dan berbeza agama, apatah kita yang bersaudara dengan mereka yang dibunuh dan dizalimi tanpa belas kasihan oleh Yahudi laknaktullah.

If you have more information on other Israel products, send it out to others, while fellow bloggers: saniboey, obefiend, rizal hashim, awangsulungmerahmenyala, Life Spins dan lain lain, you have your wide circle of readers and perhaps if it is not too much, you may post the same, sebab at least we - the bloggers are doing something kan on humanitarian reason. It might be a little effort tapi believe me, it could bring a significant result kalau reramai buat.

UPDATE: PLEASE CLICK HERE FOR AUDRIENA'S LIST OF PRODUCTS MADE BY ISRAELIS. Ok, we may see this may affect the livehood of our people as well, but this is a global effort to pressure Yahudi laknatullah.


Thank you.

30 comments:

Zakiah Ponrahono said...

Bukan pengguna Loreal.

NO TO:

1. Marks & Spencer

Audriena said...

mana artis tuh? mana? dimana?

cheese! kecewanya aku gambar 'panas' x der...

hehehe...

dah stop guna loreal hari tuh sbb tetiba muka jadik allergic pakai product nih, petanda ke? cam tau2 jer nak boikot later...

body shop? hahahah! hari tu boss baru bagi christmeas present benda alah ni... ada dok tersadai buat perhiasan jer... x pe. yg penting X BELI!

marks & spencer pun, orang bagi... hihihi...

boikot2, jgn x boikot...

Hazrey said...

Zakiah: thank you for that.

Audriena: Alahai, dapat subsidi jek ehh? Haha.. Takper, at least you can spread the info to your blog kan kan kan. Or you may suggest, boycott all these products and send it over to you? Hahah. Seriously, we can do something about it.

News just got in, Malaysia will be giving out USD1 million as humanitarian aid to the people of Palestine.

Audriena said...

insyaAllah... nanti i'll spread it around (cam lah ada yg ikut blog merapek i tuh).

but I LOVE that second suggestion.. yeah, send it to me instead. ahaks!




i kid! i kid!

~can't we (muslims) just bedil them also ha? ufff!

i.am.belle. said...

owh, nasib baik i no longer use those products. huhuhu..

Miss Taeyong said...

mse beli air mineral Aquarius tghari tadi, dah minum baru perasan, this is a product by Coca-Cola. demmit! demmit!

few products tu mmg dah sebati dgn diri dan jiwa kita (ceh!) but apalah sgt nak dibandingkan dgn kesengsaraan diorg. it won't hurt us at all utk tukar jenama. paling habis pun tukar Aquarius to air mineral cap Tunas Manja (supermarket kat kuantan), takde berbeza sgt pon rasa.

AzFaRuL said...

loreal? hush, nasib baik dh x pkai.

body shop nk terbeli aritu tp x jd. syukur alhamdulillah.

amat said...

ape benda tuh? Loreal? mangkuk jamban ke? hah!! mark end spencer?bunyi mcm marker pen dan kotak penel la.. x pasti ape mende nye tu.. body shop, oooo.. kedai jual minyak wangi ni aku tau la, slalu pergi.. dia jual eu d toilet kan? ala, haruman jamban aku le wei.. ohh, bukan ker? abis tuh apa?? i see, ye ker? baru tau dia jual penyapu lidi.. xtau lak..

Hazri said...

Audriena, thank you so much for supporting this little effort.

you.are.belle: continue to stop using, put a pressure to Yahudi laknatullah.

Miss Taeyong: Do you know why? Sebab branding effort diaorang berjaya mempengaruhi kehidupan kita. But I adore you for your sensitivity. Thank you.

Azfarul: Terima kasih!

amat: I know you are just being cynical. Thank you anyway, if you think that nyawa saudara Islam kita di Palestin itu penting. Terima kasih amat.

aimedidie said...

ada beberapa barang keluaran Amerika Syarikat yang perlu kita boikot. tiga produk utama yang menjadi kegilaan masyarakat Malaysia ialah yang pertama Coca Cola dan Pepsi. yang keduanya McDonald. dan yang ketiganya Starbucks. kesemua produk ini memberikan pulangan trilion dolar kepada pertumbuhan ekonomi Amerika Syarikat. ketiga - tiga ini juga merupakan produk yang popular bukan sahaja di Malaysia tetapi di seluruh dunia. elok kalau kita boikot bermula dengan produk ni dulu. cuba seminggu. dan satu lagi jenama rokok dari Amerika. Marlboro dan Dunhill. dua rokok yang popular di Malaysia. salah satu cara terbaik nak berhenti merokok.

Hidup KOKA said...

Salam Hazri,
Aku memang rasa geram sangat kat yahudi ni....
Masa aku kat JB dulu aku selalu gak ikut JIM pergi ceramah pasal Palestine ngan Israel ni..... kalau kau interested nak dapat more info, aku boleh le bagi contact no. kawan kawan aku kat JB!

aimedidie-pulakdah said...

berita baru yang aku perolehi setakat hari ini 6/1/2009. tentera darat israel gagal masuk ke Gaza. sebanyak 7 kereta kebal jenis Merkava milik tentera Israel dihancurkan dalam pertempuran di Bukit Zaitun. kereta kebal tu ditembak dengan pelancar roket jenis B29. jumlah kemalangan jiwa di bahagian Israel aku tak tahu. tapi rasanya banyak. di pihak Palestin pula hanya cedera ringan. difahamkan lagi ribuan pejuang Hamas menunggu disetiap penjuru pintu masuk ke Gaza untuk dilancarkan serangan hendap. tentera darat Israel mungkin akan kalah teruk kalau mereka maju juga ke Gaza. ini adalah antara berita yang kita tak dengar dan tonton di tv. sebabnya seluruh media antarabangsa sebenarnya dimiliki oleh orang Yahudi. jadi berita yang memenangkan diorang sahaja akan disiarkan ke seluruh dunia. sebenarnya banyak tentera darat Israel yang mati dan cedera parah di serang hendap oleh pejuang Hamas sejak 10 hari lalu. jadi diorang sembunyikan semua tu. untuk menutup kegagalan strategi mereka orang - orang awam di Gaza dijadikan mangsa dengan dibedil peluru berpandu dan bom oleh tentera Israel. ingatlah. berita yang kita tonton dari luar negara itu di buat oleh orang bukan Islam. jadi kesimpulannya? fikirlah sendiri. aku menunggu Peter Arnett versi baru dalam konflik terbaru ni.

kesot-kesot said...

Laknat utk israel!!
Fuck yahudi!!
Nasib baiklah Hitler dah kiok...kalau idup lg kan bguss!! Tapi..dari tepi, muka lu nampak mcm hitler lah bro.. ;) Haha...
Time2 mcm nilah kita patut suruh/hantar/kerah
'senjata rahsia' org2 kita yang kononnyer kuat nk mampos tu ke gaza.. Contohnyer ahli2 3Line, guru2 silat yang kononnyer ada ilmu kebal dan tok2 pawang santau yg handal inmu hitam.. Tapi mane peginyer diaorg tu? Hahaah...diaorg tu cume gegar je lebih..tp hampehh! ;)

kesot-kesot said...

;)

Helmi said...

sokong! the hell with Zionism.

p.s. tapi harus ingat, not all jews are bad. And Selagi dia tak de masalah dgn Islam, dia pun deserve untuk dihormati.

Hazri said...

Helmi: Yes, mereka juga ahli kitab. Tetapi if you refer to the map, seharusnya rakyat Palestin perlu mengangkat senjata bagi mempertahankan tanah milik mereka from being removed. Sudah dimaktubkan dalam Al-Quran kita akan memerangi kaum Yahudi, and of course the focus point of this issue is the massacre against penduduk di tanah Palestin.

If I may share with you, seorang penulis bernama Jonathan Cook menulis melalui bukunya "Disappearing Palestine: Israel’s Experiments in Human Despair."

Cook menyebut Menteri Pertahanan Rejim Tel Aviv pada 1967 yang mengatakan rakyat Palestin perlu hidup seperti anjing supaya mereka dapat beredar dari tanah yang didiami.

Ia lebih kepada ethnic cleansing, dan Cook menyebut, "not by butchers in uniform but technocrats in suits.”

The hounding of the diaspora Palestinians who returned to their homeland under the Oslo process, only to be kicked out, is at the heart of Saree Makdisi’s Palestine Inside Out.

It is clear that Israel wants to decapitate Palestinian society, removing those with capital and economic expertise – the very people who set up mega-markets for Israeli shoppers in the Oslo years.

As Theodor Herzl, the father of political Zionism, wrote, the goal of Zionism should be to “spirit a penniless population across the border by … denying it any employment in our own country.”

You see, pejuang Islam yang digambarkan adalah gambaran orang propaganda Barat. Mereka digelar pejuang Islam kerana agamanya dan bukan pejuang Syria, Libya, Aghanistan dan sebagainya.

Apabila Hamas, meletakkan senjata mereka di tanah yang amat amat sempit di Genting Gaza itu, mungkin atas faktor strategik kerana Rejim Tel Aviv ini sudah menakluk hampir keseluruhan tanah milik Palestin.

Passive resistance perlu disokong secara unison, dan aku setuju namun ia perlu dilakukan dengan cara yang lebih berkesan, contoh ialah tindakan OIC, di mana ia turut diwakili negara Arab yang kaya dengan minyak.

It is very focused towards Zionis yang meragut nyawa umat Islam yang tidak berdosa. Melalui media, mereka mendakwa menyerang pangkalan Hamas yang dianggap sebagai pengganas. Tetapi bukankah Hamas sudah dipilih oleh rakyat Palestin untuk mewakili mereka?

Futhermore, the bloodied children are clearly civilians; men killed as they launch rockets are undisputedly not. But what about the 40 or so young Hamas police recruits on parade who died in the first wave of Israel's bombing campaign in Gaza?

And weapons caches are clearly military sites – but what about the interior ministry, hit in a strike that killed two medical workers; or the money changer's office, destroyed last week injuring a boy living on the floor above?

As the death toll mounts in Gaza, the thorny question is arising of who and what can be considered a legitimate military target in a territory effectively governed by a group that many in the international community consider a terrorist organisation.

This is also the group that won the Palestinian legislative elections in January 2006 and a year later consolidated its control by force.

Will that justify their act of lunacy? Zionis adalah zionis dan tidak akan bertukar dan akan terus menzalimi Islam sehingga kita bangkit nanti, dan itulah yang terpahat melalui firman Allah SWT pada penghujung zaman, tanda kiamat.

Dan tentunya secara ilmiah, Rejim Tel Aviv (yes, it is Yahudi), tidak akan bernyawa jika tanpa their pillar of strength seperti syarikat syarikat yang menghulur dan menyumbang tu semua kan? Mereka mungkin tampak baik dan molek di kalangan kita kerana mereka memerlukan pelaburan dari kita, pelaburan pada erti pembelian kita, dan sekaligus ia dapat menyalurkan kepada pembelian serta menyokong kempen keganasan terhadap orang Islam supaya back home, mereka akan dapat terus menakluk tanah orang Islam, ya Islam.

Sudah dimaktubkan Yahudi adalah musuh Islam and we can't change that fact sehingga kiamat.

aimedidie: terima kasih!

kesot-kesot: good suggestion but would be more constructive kalau ko bagi suggestion yang lebih bernas kan.

Hidup Koka: Bercakap dan berceramah sahaja tidak cukup, mereka perlu lebih proaktif dan memastikan suara mereka lebih didengar dan diberi perhatian. Their voice perlu carry more weight in the eyes of the public.

ninoZ said...

alahaii..
how to live without nescafe aaaaa?
minum kopi 434 aje lah jawabnyerr :D
but...yg lain lain tu kitorang akan cuba boikot semaksima mungkin kalaupun tidak 100%

Hazri said...

ninoZ: i drink nescafe almost everyday. 434, kopi cap televisyen and kopin jantan is as good as nescafe. Cuma yang membezakan ialah branding initiative dan cara dia mempengaruhi minda kita dengan mencetuskan rasa / desire untuk kita membeli, lebih dari produk tempatan. Well, blessing in disguise, sekaligus dapat merancakkan ekonomi tempatan. Betul tak? So, bagi mereka yang kurang yakin dengan produk tempatan, tell them this: BOYCOTT ISRAELIS AND IT'S ALLIES PRODUCT.

aimedidie-pulakdah said...

aku baca suratkhabar hari ini ada satu berita dari Gaza yang membuatkan aku nak muntah dan ketawa sendiri. 5 orang tentera Israel mati setakat 10 hari serangan. 3 daripadanya mati sebab kena tembakan rakan sendiri. what the fucks! takkanlah kawan sanggup tembak kawan sendiri. dalam baca berita sedih ni ada juga berita yang kelakar. alasan tipikal yang selalu kita dengar apabila kuasa - kuasa besar macam Amerika bila askar diorang mati dalam pertempuran. tak nak mengaku yang askar diorang mati sebab kena tembak dengan musuh. lebih rela cakap mati sebab kesilapan teknikal. well. moral dari story tu, pejuang Hamas lebih baik sebab tak tembak rakan sendiri. Tentera Israel pulak tak tahu nak bezakan mana satu musuh dan mana satu kawan. main hentam je. tulah jadinya. stupid bloody fool sapa yang buat report tu.

Obefiend said...

tapi mak saya sukakan 3gp Lana Nordin

eheheheh

on a serious note.. jangan lupa boikot manchester united. owner dia juga yahud

LOL

Wai Meng said...

Hey bro!

have been a fan of your thoughts and views,

but i just can't help but to wonder,

you know,

your constant use of the word " fuck " and g - strings and all,

is it because of your infamous encounter with the mawi - ekin wedding and therefore prompted the rebellious and aggressive side of you,

and mould you into someone like that, to leave up to the impression as " the journalist " to appear cooler.

Obviously, there is Nothing Wrong with using fuck and stuff like that,

But were you that sort of person ( b4 the incident ) or just a victim of circumstance?

Bro, i Myself use the word fuck.

But i admire those who don't, as it really has nothing 2 be proud of.

Peace, bro.

No offence.

Life Spins said...

thanks for sharing & bringing this issue to awareness.. esp. for ppl like myself.. I hardly read the newspapers & watch tv these days, too much crap!

I saw my name being brought up & I smile to myself - dang! I was given a task to help spread this thru' my blog.. errr.. errr..
oh dear!!!!
I'd be shot by morning, possibly by AkuBimbo.. for writing something stupid... hahaha.. but anyway, I ain't anywhere as active as any of u.. & saya punya blog tu category 'syok sdn' !! 1 hari syok, tulis skit - 1 bulan tak syok, bisnes tutup.. haha..

but yes, we (me & my friends) sure are cutting down on those vanilla cokes nowadays..
but yes, I can always try to do some research on these other products and post it up at your blog =)

Life Spins said...

aku baru tengok berita.. hmm.. ada satu pakcik ni kena interview.. pasei boycott barangan US & Israel.
Bukan nak menyebelahi dia, tapi ada kebenaran disebalik apa yang dia ckp.
Dan ada jugak betulnya mamat sorang yang kata, 'kt ni buleh boycott secara solo'..

So it all depends on each individual kot.. tapi akan ada satu chain effect..
E.g. sekiranya kt ni boycott McDonalds/KFC, mmg franchise sana... tapi yang menerima padahnya org kt yang bekerja sini.. org kt yang supply barang kat bisnes tu.. mungkin akan jadi bangkrap.. dan org M'sia kehilangan kerja..
Ramai jugak yang kerja dgn company orang puteh.. Shell, Exxon Mobil & sebagainya.. err.. semua makan gaji...

saya turut jadi confuse..

Hazri said...

aimedidie: it has been reported that Rejim Tel Aviv tak benarkan wartawan memasuki kawasan Genting Gaza sebab they don't the whole world to know the whole truth. So, they are depending on stringers / and locals to give them the news. you see, bila ada real journalist yang nak pergi untuk laporkan their massacre, Yahudi jahanam ni tak bagi disebabkan takut the real truth akan diketahui masyarakat antarabangsa tetapi those fucktard Yahudi ni lupa, yang nak masuk kawasan perang tu bukan spin doctors from Sky TV or Sky News. Hahaha.. But damn them, damn them to hell.

Obefiend: Suka kan buat lawak!! Hahaha.. Tapi I likeee... 3gp Lana? tak share dengan aku pun??? Manchester United. Ok, aku pun tak minat bolasepak, sebab aku takde masa nak tengok tv. Thanks for the info though. And Effi, feed us more info, either here or your blog (sebab aku punya blog ni untuk suka suka jek).

Lifespins: Hahaha.. alah takperlah, aku pun idak ler pandai pun pasal ni semua, tapi adalah sikit buat research kat sini, situ, sana, sinun. Yeah, coke pun tak bagus sebenarnya. Kita ada sirap limau, sirap bandung, teh halia and many more!!

last but not least, Wai Meng: Hey kiddo, thank you for being a fan. Aku tak tahu aku ada fan sebab the only fan yang aku ada ialah kipas angin cap KDK. Mahal wehh aku beli. Tapi cash, bukan instalment. Anyway, that is truly an expression because blogging ni if you realise, making us closer and when we are close, kita takder limitation in our conversation except that the difference here is we are connected via the blog and not in real life.

Speaking of which, of course I dont simply use those words with strangers kan. Takkan lah tiba tiba aku pergi kat depan KLCC and shout oii fuck fuck fuck fuck.. kan kan kan?

If you find those words, it is a figure of speech and merely an expression on how serious is the anger because here, you can't expect me to post a video of my angry expression as that will eat up the bandwidth and that will be funny kan and I will end up laughing instead of being angry.

Oh, the "infamous encounter"? Ermm, I would not dare to place myself up there. As other journalists, we are just doing our job. And so happens that our job requires us to have a cameraman to tag along, and it has been recorded.

I will not be hypocrite saying that I only use those words to express the seriousness of a situation just because the "infamous encounter" with Mawi. Why should I be totally a different person for him? Yucks..

Again, would you kindly read back the entry on the encounter and relate all the words in total, and not merely on the words used, then you would get clearer picture but understand the words used in totality. Same goes for other entries as well.

And kiddo, I will not ask you to read my disclaimer because I don't want to lose a fan.. hahah.. just kidding. Seriously, don't you think that when you blog, you feel closer to your reader even they are strangers? Guess what, I don't know 90 percent of my readers but I feel close to them (especially the gals !! wuhuuu..)

Hope that explains, while you should require further explanation, you may contact me anytime.

Ewah, berhemah laa aku ni rupanya.. kah kah kah kah.. I know I know, you gonna say - Hazrey is soooo sweet... thank you thank you.

azhan said...

hazrey,

some people just don't understand the meaning of colloquial.

anyway, fck the Israel. And Bernard L. Madoff is the biggest mthrfckr of em all.

Hazri said...

Azhan: He is just a kiddo. Haha.

Zakiah Ponrahono said...

hari ini aku nak nak kutuk ISRAEL.

CELAKALAH ISRAEL KESELURUHAN NEGARANYA.

Semoga datanglah para malaikat menutup pintu hati dan mata mereka sehingga mereka berbunuh-bunuhan sesama sendiri.

Amin.

CELAKALAH ISRAEL SELURUH NEGARA.
CELAKALAH ISRAEL SELURUH NEGARA.

Semoga LAKNAT ALLAH menimbal segala dosa dan kekejaman mereka.

CELAKALAH ISRAEL SELURUH NEGARA.

Sehingga mereka hina-menghina sesama mereka.

Amin.

Audriena said...

tok yang,

meh kita baca doa ni dan aminkan ramai2...

“Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung Ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah……. . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Lebanon, hancurkanlah rejim zionis.. amin . …”

(Lalu bacalah surah Al Fil / membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)

Audriena said...

tukarlah wei bab lebonan tu jadik "...lebonan dan palestine..."

Life Spins said...

A friend sent me this, early this morning, I thought I'd put it up here. I haven't actually done thorough checking on all of these products, but please do correct them if they aren't involved.

Here's what is written on my sms:

A list of brands found to DONATE money to ISRAEL ARMY. WE need to STOP BUYING from them in order to CRIPPLE the Israel ECONOMY. It may seem like a small thing to do but its a start. Pls pass on..

COCA COLA
HUGGIES
RIVER ISLAND
MC DONALDS
CLINIQUE
DISNEY
DONNA KARAN
STARBUCKS
GAP
GARNIER
PERRIER
KOTEX
SANEX
JO MALONE
LANCOME
LIBBYS
TCHIBO
LOREAL
MARKS & SPENCERS
KLEENEX
MAYBELLINE
NESTLE
VITTEL
REVLON
WONDERBRA

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.