Tuesday, January 20, 2009

AKU GATAL TANGAN OR TANGAN AKU GATAL?



YA, PILIH SATU HAZREY:


A. GATAL TANGAN

B. TANGAN GATAL?

HAHAHA.. apa ntah aku buat semua hilang, nasib aku save template.. hahaha tu pun tak nyempat roll back balik design dulu. hahahahah, takper, experiment.

morale of the story: kalau A atau B, garu jek, jangan sentuh apa apa. huwahhhhhh... migraine kejap aku.. hahahahah

Jangan Stress. :)

12 comments:

CAHAYA said...

aduhai. kesian btol. setuju kalau A atau B, jgn sentuh ape2. ni sebab rajin sangat la ni kan? hehe. :) takpe, jgn stress okay?

Izyan Nadirah said...

oh i pun pernah mengalami gatal2 tangan yang sama. ahaha. sekali buat dah serik nak buat lagi lepas tu. takpe. jangan stress.

NurakaCenderaWasih said...

Hazrey - dua2 pun boleh.....tapi yang paling tepat you ni gatal seluruh badan nak kena garuk dengan berus dawai baru betul.......hahahahaha.....

Anyway, I like your new colour...silau gituk...

azhan said...

option (c)...orang yg gatal

ha ha

mende ko nak buat? widget ilang dah...

Hazrey said...

Tulah kan.. abis semua widget, bangang ahh.. hahahah..

hahahah.. bengong ahh.. aku nak letak kepala rimau, tup tup ilang semua.. kah kah kah kah..

azhan said...

laen kali jgn letak kepala rimau,

letak kepala kobau.

Hazrey said...

apa lagi widget yang aku lupa yek selain lagu background (hahaha)..

Miss Taeyong said...

less is more ;p

Zakiah Ponrahono said...

Orang tamak selalu rugi.

Orang gatal hilang template lah jadinya...

hahahahaha

aku gelakkan hazrey guling-guling...

Hazrey said...

Hahaha.. tak baik korang tau gelakkan aku. Tapi takperlah, aku pun nak gelak jugak. Hahahah

zatihazira said...

ni mcm kes goreng pisang n pisang goreng ke ape.

haha.

Hazrey said...

zatihazira: hahaha.. ahh macam tu lah. Hahahahah

DISCLAIMER FOR THE IDIOTS.

Dear idiots and faggots, if you think you can win a fight over internet, you are at the right place. Altho, I am NOT writing to represent any of my employers, you may at any time throw your tantrum here and be willingly ready to be eaten by us. If you know the law better, leave defamation comments because I am not gonna be fucking responsible of your acts here. If you feel offended of my writings, you are a faggot. And you listen to Justin Bieber rite? Ok, you are a faggot.